Speltips Tenhults IF-Tvååkers IF

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2013-06-01 14:00
Land: Sverige
Liga: Div 2 VG
Odds: 2.25
Tips: 1
Det blir en kortare variant av rek den här gången.

Ja, Tenhult har verkligen kommit igång efter den tröga starten. Nu inledde laget med två stentuffa bortamatcher mot topptippade Assyriska BK & Lindome och de förlusterna är inget att skämmas för. Tenhult förlorade även en tight match mot svårspelade Dalstorp. Men sen dess har laget staplat upp fina resultat. Poäng mot både Norrby och Eskilsminne och närmast kommer Tenhult med två raka segrar i bagaget då först Råslätt besegrades i derbyt med 3-1 innan laget veckan senare vann med 4-0 borta mot Fässberg. Tenhult mår helt klart bra för dagen.


Ett lag som inte mår bra för dagen är topptippade Tvååker som har varit den största besvikelsen i serien hittills. Fem förluster på de sju inledande omgångarna och laget befinner sig på nedflyttningskval. Mycket har hänt sedan Tvååker missade en plats till söderettan på målskillnad ifjol. Ny huvudtränare och spelsätt. En del spelare har lämnat som bland annat mittbacksklippan Per Karlsson (Falkenbergs FF) och en del nya namn har kommit in. Tvååker står bara på 6 poäng efter att ett svagt Fässberg och Högaborg har besegrats. Den skrala poängskörden är ju naturligtvis inte godkänd för ett lag med toppambitioner. Närmast kommer laget från en mycket tung hemmaförlust mot Dalstorp. Som om inte det vore nog tvingas laget på grund av nya avstängningar och skador klara sig utan viktige mittbacken Adam Eriksson samt centrala mittfältarna Sebastian Levinsson och lagkaptenen Andreas Karlsson. Tunga minus och sin ledare behövs alltid, speciellt när laget är inne i en tuffare period.

Jag tycker Tenhult som har formkurvan på helt rätt väg ska ses med större segerchans än de 44% oddset visar. Detta är inget all-in material men det behöver inte heller vara fel att kasta in några polletter på hemmaseger. Draw no bet finns till närmare 1.70 för den försiktige. För inte förlorar Tenhult här? Nej säger jag, men jag har ju haft fel förr.


Tenhults IF 5 senaste matcher:

Fässbergs IF - Tenhults IF 0-4
Tenhults IF - Råslätts SK 3-1
Eskilsminne IF - Tenhults IF 0-0
Tenhults IF - Dalstorps IF 1-2
Tenhults IF - Norrby IF 1-1


Tvååkers IF 5 senaste matcher:

Tvååkers IF - Dalstorps IF 0-1
Högaborgs BK - Tvååkers IF 1-3
Tvååkers IF - Lärje-Angereds IF 1-3
Helsingborgs IF Akademi - Tvååkers IF 3-2
Tvååkers IF - Assyriska BK 1-2
Spela på Tenhults IF-Tvååkers IF hos Nordicbet
Spela nu
Killer - 1 Juni 2013 - 00:18
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Pettson - 2013-06-01 07:01

hej Killer!

kul att du är aktiv och tack för dina senaste spel! satt i förrgår natt och kollade på just denna, delvis för at tenhults gått bra ochoddset kändes fint.

längre än så kommer jag inte(visst kan kolla upp namn/spelare men säger mig 0)...

otroligt skönt att ha en kunnig rekare som kan fylla i hmm...allt här! tack och lycke till!

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: