Speltips

Speltips Mjällby - Halmstad

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-06-01 16:00 Spela här

Speltips Mjällby - Halmstad
Land: Sverige Liga: Allsvenskan
Odds: 2.75 Speltips: Asian -1.0
2013-06-01 16:00 Mjällby - Halmstad Asian -1.0 2.75 grandgoals36

Tjena!

Hoppas många gick med på Lindome reken som jag släppte på planket strax innan start, där blev det 5-1 efter fulltid och jag tipsade om -1.5 och -2.5 till oddsen 1.80 res 2.75 ;), hoppas det var många som ryggade till sådana guld odds!

Nu till dagens andra rek, då har vi Mjällby mot Halmstad på Strandvallen idag 16:00.

Mjällby var tippade på att gå ner av dem flesta experter före säsongen men man har verkligen motbevisat dem genom stundtals spela riktigt bra fotboll. Det är framförallt hemma på just strandvallen man är som starkast! Natt och dag om man jämför Mjällby på hemmaplan och Mjällby på bortaplan!

Förra matchen slutade för laget slutade 2-2 på hemmaplan mot Malmö FF efter att Malmö kvitterat sent på straff. Innan det krossade man Syrianska med 4-1 och BP
med 4-2 både matcherna på hemmaplan så hemmaformen är riktigt bra för laget!

Mjällby får fortsatt klara sig utan skadade duon Pär Ericsson och William Leandersson.

Halmstad då man har inlett Allsvenskan uselt och ligger sist då man bara har 1 vinst efter 10 omgångar! Halmstad har stora problem i offensiven där de gör väldigt lite mål men samtidigt har man en stark defensiv..

Halmstad har ett stort frågetecken för urviktige anfallaren Gudjon Baldvinsson till denna matchen, han åkte på en smäll i veckan och spelar antagligen inte den här matchen vilket är ett stort offensivt avbräck för Halmstad!

Jag anser att (asian handicap) -1.0 till 2.75 absolut är spelvärt medans den raka ettan till guld oddset 1.85 absolut ska spelas enligt mig känns väldigt bra på förhand!
För ni som inte vet vad (asian handicap) -1.0 betyder ska inte spela heller!!
haha näe skoja bara det betyder självklart att vinner Mjällby den här matchen med ett målskillnad så blir spelet ogiltigt och vinner dom med två målskillnad så går spelet in ;), Hoppas många går med så jobbar vi in den på planket!

Rygga på egen risk!
Kom ihåg man måste spela för att vinna!

grandgoals36 - 01 Juni, 2013, 15:30

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!