Hejsan, Nordea Masters rek. känns mycket bra för han har spelat så bra hela tävlingen.
Vilken känsla, vilken träff. otroligt imponerad.

Ja som sagt, Matteo Manassero ligger just nu -14, som Jonas Blixt också har inför sista final dagen.
Någon jag tror kommer kriga för att vinna imorgon på Bro Hof är Matteo Manassero, spelat bäst på hela tävlingen ( min åskit ). Dock så ligger Mikko Ilonen på första platsen med -18, mycket tufft att slå de.
Men han kommer nog pressa in birdie efter birdie.

Han har spelat så sjukt bra på dom sista 9 hålen ( 10-18 ), 14 birdie på 27 hål som det blir, Jonas Blixt har gjort Birdies lite när som helst, tror att Manassero kommer vara lika bra på dom sista 9 hålen imorgon och han kommer nog absolut spela bättre dom 9 första hålen än vad han gjort nu innan final dagen. Tror helt ärligt faktiskt att han kommer vinna, om Mikko Ilonen inte gör en super runda så kommer Manassero göra en riktigt riktigt bra 18 hål runda.

Jonas Blixt har in lett hela tävlingen riktigt bra också, dock började han bara med -2 i Torsdags, sedan igår och idag -6. Riktigt bra men har inte synats så mycket på TV:n som jag hoppas på så man kunde se hur han spelade. ( i alla fall inte när jag har kollat. )

Manassero började super bra, -7 första rundan, fortsatte sedan med -6 dock idag slog han i vattnet på hål 18 idag så iställe för en troligtvis birdie vart det en dubbel bogey och gick bara -1 idag. dock ändå säkert spel och bara ett misstag på green som jag hann se.

Och just nu ( 2 juni ) är det ju Italiens national dag, varför inte fira den bra med en seger på Nordea Masters, eller göra ett bra avslut.

Manassero tror jag är mycket mycket mer taggad på att komma hem och gjort ett kanon avslut än vad svenska Blixt kommer göra.

Jag tror att Manassero minst trycker in -5 imorgon och sen tror jag att Blixt bara håller sig till -2 -3 någonting.


Spel: Manassero vs Blixt 1:a. ( 1X2 spel, det är ett match spel mellan Manassero och Blixt ).
Hittade 1,83 i odds på bet365 .

Lycka till.

EDITERAD 2013-06-02 01.16:38

This is the stats tab
This is the post tip