Tjena!

Blir två rekar idag hittade ett en så så länge helt klart godkänt odds till 1.72 på Motala som har startat serien otroligt starkt med facitet 5-0-1 med målskillnaden
15-6. Man vann mot just Värmbols FC på hemmaplan i våras i en träningsmatch med hela 8-0 och det stärker dom självklart en sån här match där man har chansen att dra ifrån i toppen med en mindre match spelad än 2:an Enskede IK som också har femton inspelade poäng men en match mer spelad. Självförtroendet och formen är otroligt starkt i Motala och här idag blir det ännu en vinst oavsett om inte oddset är det högsta, så anser jag att det är bättre en ingenting ;)

Värmbols då har man nästan nu en helt skadefri trupp dom enda som saknas nu är Tobias F som inte riktigt har fått ordning på sitt knä och Richard A som har börjat träna foboll och förhoppningsvis kan börja spela efter semesteruppehållet.
Värmbols har fyra raka torsk i ryggen och självförtroendet blir ju inte större precis när man möter ett lag som slog dom med sinnessjuka 8-0 i våras som sagt!
Man ligger som jumbo i tabellen på en 11:e plats med fem inspelade poäng på sju spelade matcher.

Värmbols FC trupp till matchen:

Daniel Jävergren
Zacharias Lindgren
Efraim Akdemir
Alameer Al-Subaihawi
Adam Janselius
Markus Kellokumpu
Niklas Rautiainen
John Wenell
Simon Casey Rudstedt
Sebastian Hillman
Matias Kellokumpu
Henrik Larsson
Robin Lifvakt
David Strömgren
Vedran Benca
Filip Nilsson
Niklas Norman

Mer information en så här har jag inte dags läget tyvärr.
Kan även varna för en bra Handicaps etta på Värmdö IF som möter ett riktigt formlöst och dåligt Assyriska IF på hemmaplan, Värmdö IF är ett helt klart en bra fotbolls klubb och man ska vara starkare än Assyriska i nu läget och speciellt i nuläget.
Handicap -1.5 kan absolut spelas om ni hittar det!

Rygga på egen risk!
Och kom ihåg man måste spela för vinna!

EDITERAD 2013-06-02 12.06:21

This is the stats tab
This is the post tip