Speltips Simon - Federer

Sport: Tennis
Spelstopp: 2013-06-02 17:30
Land: Frankrike
Liga: Franska Öppna
Odds: 1,62
Speltips: 0-3
Spela på Speltips Simon - Federer
Börja spela här
Spela på 0-3
Då var det dags för morsans hatt att åka fram igen. Spelbolagen är oense hur Gilles Simon - Roger Federer ska värderas. I mitt tycke ska det inte vara något snack. För två veckor sedan fick man sjukt höga 1,20 på Federer mot Simon. Idag är väl oddsen justerade. Men det finns nog lite värde att hämta i alla fall.

Bet365 har lagt 3-0 till Federer på 1,36.. ganska rimligt, lite lågt. Men bwin har lagt upp samma spel till 1,62 som är mycket högt.
Gilles Simon har varit dålig. I vanliga fall slår han sämre grusspelare ganska enkelt men inte en enda match har gått enkelt för fransmannen på sistone.

Även om Federer inte är på toppen av karriären så ska han bara ta Simon i raka set. Det ska till en riktig kollaps för att fransmannen ska kunna störa Fed i något set.

Gilles är den topp30-spelare som blir breakad oftast. Han hatar ju att ha initiativ och är en riktigt usel avslutare. Nätspelet är totalt obefintligt och några vidare stoppbollar har han inte heller i sin arsenal. Det handlar alltså bara om att nöta från baslinjen.

Fransmannen har senaste veckor slagit oförskämt många unforced errors. Helt olikt Simon och för att ta set av Federer måste schweizaren göra några riktiga fadäser.

Världstrean har bara tappat ser i en av de nio senaste matcherna. Då har han mött nämnda Gilles Simon, Paire och Janowicz som ändå är dugliga spelare.

Även om Simon spelar på hemmaplan är Federer förmodligen populärare.
3-0 i set och bwin betalar.


EDITERAD 2013-06-02 15.28:07
Spela på Simon - Federer hos Bwin
Poldan - 2 Juni 2013 - 15:28
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: