Speltips

Speltips Jönköping Södra - Falkenbergs FF

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-06-03 19:00 Spela här

Speltips Jönköping Södra - Falkenbergs FF
Land: Sverige Liga: Superettan
Odds: 2.10 Speltips: 2 (DNB)
2013-06-03 19:00 Jönköping Södra - Falkenbergs FF 2 (DNB) 2.10 grandgoals36

Tjena!

Har hittat ett till spel idag som jag anser är ett över odds!

Jönköping Södra - Falkenbergs FF ska ikväll möta varandra och det är en match som kommer bli väldigt jämn, där det kommer skilja väldigt lite och jag anser att Falkenberg är det starkaste laget i mellan och att dom fixar minst kryss här idag!

Varför? jo för att man har spelat nio matcher denna säsongen hemma och borta och endast förlorat en enda match! och man visade det som hade varit ett orosmoment "offensiven" senast på hemmaplan mot Gais med 4-1! Så självförtroendet och formen i laget känns väldigt stabil men man kommer inte få någon lätt match här idag på bortaplan.

Jönköping då jo man öppnade denna säsongen väldigt bra med två raka vinster, men sen föll det pladask neråt! sen tog man endast två poäng på sex matcher till senast där man tog en efterlängtad vinst mot Hammarby på bortaplan.
Visst man man tycka att det är bra att göra det men jag såg matchen och tyckte Hammarby var riktigt dåliga, passnings spelet funkade inte, avsluten funkade inte och laget i sig var riktigt dåliga i den matchen, var riktigt chockad att det var Hammarby jag kollade på men det var visst så..

Falkenberg får tillbaka Calle Wede och det är positivt, saknas gör däremot Jesper Hansen, Daniel Johansson, Niklas Johansson, Emil Jensen och Johannes Vall samt korsbandsskadade Zlatan Krizanovic.

Falkenbergs FF trupp till matchen ikväll:

Otto Martler, Johan Brattberg, Danny Ervik, Per Karlsson, Felix Johansson, Tobias Carlsson, Adam Eriksson, Carl-Oscar Andersson, Rasmus Andersson, David Svensson, Simon Andersson, Calle Wede, Anton Wede, Johan Svahn, Dan Keat, Niclas Eliasson, Arben Ajdarevic, Stefan Rodevåg, Victor Sköld.

För Jönköping så saknas Philip Djup efter har haft lite känningar och kommer inte vara med, inte heller kommer Viktor Rönneklev vara med. Istället är Amer Ericsson Ibragic och Aleksei Kangaskolkka åter i truppen.

Jönköping Södra trupp till matchen ikväll:

Niklas Helgesson, Dennis Thorsén, Jesper Manns, Fredric Fendrich, Amer Ericsson Ibragic, Joakim Karlsson, Tommy Thelin, Dijan Vukojevic, Aleksei Kangaskolkka, Jesper Svensson, Oscar Olsson, Daryl Smylie, Jonathan Drott, Robert Gojani, André Calisir, Zourab Tsiskaridze, Kalle Svensson.

Jag anser att DNB (Insatsen tillbaka vid oavgjort) på Falkenberg här idag absolut är spelvärt till 2.10 gånger pengarna hos bet365 !

Detta pga Falkenberg är ett lag som älskar att vänta på lag och sen ställa om och kontra ut laget man möter, och pga Jönköping kommer ha takt pinnen i form av hemmaplan så kommer detta passa utmärkt för FFF.

Rygga på egen risk!
Kom ihåg man måste spela för att vinna!

grandgoals36 - 03 Juni, 2013, 12:34

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
mrkinger - 2013-06-03 18:28:50

Ryggar dirr!