Speltips Robredo-Ferrer

Sport: Tennis
Spelstopp: 2013-06-04 15:30
Land: Internationellt
Liga: French Open
Odds: 1.65
Speltips: 0-3
Spela på Speltips Robredo-Ferrer
Börja spela här
Spela på 0-3
Mitt i alla fotbollslandskamper och abstinens från de stora ligorna får vi väl leta oss in på lite tennismark, men det brukar ju gå helt okej det också!

Oxen Ferrer har ännu inte tappat ett set så här långt i turneringen och imponerande stort senast mot Sydafrikanen Anderson. Eller, imponerade stort senast, ja, han har imponerat stort genom hela turneringen så här långt.

Ferrer har framförallt två styrkor som spelare, sin inställning att alltid ge 100% i varenda match, set, game och duell. Detta tillsammans med en av de absolut bästa fysiska attributen gör att han sällan stöter på patrull om det inte är mot de få absoluta toppspelarna som är bättre honom rent kvalitativt.

Robredo har gjort något i denna upplagan av Roland Garros som bara en enda spelarna genom tiderna tidigare lyckats med, att vända 2-0 underläge till seger i Grand Slam tre gånger i rad. Givetvis är han totalt slutkörd efter dessa bragder och på samma sätt som John Isner förmodligen stod i 80000 X pengarna i sin runda efter Wimbledon-maratonmatchen ger jag inte Robredo här några chanser överhuvudtaget. Särskilt inte som han nu möter en betydligt bättre spelare i grunden.

1.65 hos Bwin för att sopa gruset och banan med en sliten Robredo vars comebackande nu definitivt har nått vägs ände.

Lycka till lads!
Twitter: @RalleArvid

Spela på Robredo-Ferrer hos Bwin
RalleArvid - 3 Juni 2013 - 16:29
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
linkin22 - 2013-06-04 13:34

bra rek !, låter vettigt med tanke på att Robredo kan vara sliten. Men Robredo har iof spelat bra han också så kan nog tänka mig en välspelad match och bra grustennis från båda herrarna med rally shot uppmot 30-40 ggr i vissa bollar :) .. Denna matchen kommer nog kanske bli rolig att kolla på då det är 2 utpräglade grusspecialister mot varandra med likasinat spel. Båda två är ohehört kämpiga av sig , så tror ej Robredo inte har några krafter kvar snarare mer vinnarskalle än tidigare. Robredo tror jag älskar stå på banan ju längre desto bättre , han är ju uppväxt på grusbana ju :) .. Så tror på en bra match men ferrer kommer vara den starkaste och förmodligen vinna i 3 raka set om han håller koncentrationen uppe i alla set, för Robredo kommer hugga direkt ifall om Ferrer kmr i nån svacka och Robredo är svårslagen när han kommer i medvind :)

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: