Speltips

Speltips ÖSK Ungdom v Nora

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-06-04 20:30 Spela här

Speltips ÖSK Ungdom v Nora
Land: Sverige Liga: Div 4 Örebro
Odds: 2,70 Speltips: 1
2013-06-04 20:30 ÖSK Ungdom v Nora 1 2,70 holms

Ja, jag skrek ju Bosna rätt rejält förra veckan mot Nora och det var som bekant inga större bekymmer då det lös 0-4 på resultattavlan efter matchen. Och det är väl lika bra att smida medan järnet är varmt, som det gamla härliga ordspråket säger.

2,70 på ÖSK Ungdom, alltså. Och det kan man väl kanske någonstans förstå då laget ligger kronsist i tabellen med noll poäng efter sex spelade matcher.
Men! Dom har varit med i samtliga matcher resultatmässigt och inte fallit igenom en enda gång.
Nu senast en knapp 1-0 förlust borta mot ett formstarkt Assyriska. Målet man släppte in kom på ett inlägg som seglade in. Och det är ju sånt som händer när man är i ett lag i en sådan utsatt position. Inga marginaler med alls. Sedan fanns flera lägen för kvittering. Bland annat ett skott i ribban.
Snart studsar bollen åt rätt håll.

I en utsatt position, det är även Nora. Näst sist och fyra raka förluster. Eller, förlåt, fem raka förluster. Om man räknar med cupsortin mot jumbolaget i division sex, Mullhyttan.
Fortfarande viktige Daniel Wallén skadad. Brassen Anderson bortrest (visst, har inte alls visat hittills den klass han egentligen besitter men som finns där) och ytterbacken Felix Löfberg skadad.

Så här. ÖSK Ungdom tar snart sina första poäng. Det är bara en tidsfråga. Och när man i ett jumbomöte står i så högt som 2,70, ja då måste jag bara pröva en näve polletter för att se hur långt det räcker.
Om jag fördelat ut siffrorna på holmsbet så hade det sett ut så här:
2,10-4,00-2,10 (med NB:s decimaler)

Så. Ett fint värde i ettan, med andra ord.

holms - 04 Juni, 2013, 09:09

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!