Speltips

Speltips Federer-Tsonga

Sport: Tennis Spelstopp: 2013-06-04 16:00 Spela här

Speltips Federer-Tsonga
Land: Frankrike Liga: ATP
Odds: 2.0 Speltips: Federer -3.5 game
2013-06-04 16:00 Federer-Tsonga Federer -3.5 game 2.0 HawkEye

Idag tror jag mycket på Roger Federer och jag är faktiskt en aning förvånad över dryga 1.50 på rak Schweizisk seger. Federer har 9-2 i inbördes (räknar inte med W/O -segern för fransmannen i Doha förra året)
Tsonga har ALDRIG slagit Federer på grus och jag tror inte han gör det idag heller. Roger gjorde naturligtvis inte någon kanoninsats när han släppte två set till Simon men jag tror han kommer höja sig här och göra en betydligt bättre match. Visst grodätaren har hemmaplan och taggar naturligtvis till lite extra men kan inte tänka mig att det ska räcka. Var inne på att mer eller mindre gå ALL IN på Federer men lugnade ned mig lite och väljer ist att lira:
7/10 units på Federer -3.5 game till 2gr satsad pollett hos givmilda bet365

HawkEye - 04 Juni, 2013, 11:14

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
malisa - 2013-06-04 15:42:09

O ja , jag hajar va reken går ut på , men tycker inte att den oddset motsvarar prestation ...

Jag tror på jämn match , kanske 5 set , och isf så måste RF " slakta " han i sista , ytterst tveksamt om du frågar mig. Snarare tvärtom , ju längre matchen pågår så kommer Tsonga ha klart fördel av de , de måste vi nog va överens om eller hur ?

Som alltid , lycka till med ditt spel men jag väljer Tsonga som dagens överodds , iaf så som jag ser på de efter att ha sett bådas matcher hittils i RG.

HawkEye - 2013-06-04 15:07:35

Malisa vet inte om du läst reken men jag tror alltså på Federer och har lirat ett hcp spel att han vinner med -3.5 game.

malisa - 2013-06-04 13:56:58

Bravo , helt inne på de spåret också. Väldigt ,väldigt dåligt odds på RF, speciellt med tanke på Simon matchen när serven räddade honom. Funkar den inte lika perfekt idag så kommer han garanterat få jobbigt .
Som jag skrev i kommentaren till Poldans rek så måste 2,55 på Tsongas vinst verkligen betraktas som grovt underskattning från bolagens sida , bara tacka och ta emot .

linkin22 - 2013-06-04 13:25:35

Ajajaj , skulle varna för Tsonga i denna matchen. Federer är inne i en period nu där han ej är som den gamla Federer (ålderns höst typ). Federer gör många mer unforced errors i matcherna nu och är inte i sitt gamla slag. Tsonga däremot har haft en tveksam uppladning inför denna turnering , men nu på hemmaplan så har han spelat riktigt bra alla matcher i turneringen. Tsonga är även en sådan spelare att om han spelar bra så kan han slå i princip vem som helst med tanke på hans spel är, han slår otroligt hårt och om han har flyt så ja då kan han vinna mot vem som helst liksom på touren. Och om det är en sådan match allt kommer stämma är just idag (stor risk).
Visst ska Federer vara favorit men ej med jätte mycket i dagens läge, om det hade varit samma match för 2-3 år sedan hade iof Federer stått i 1,20 kanske istället. Men nu är han inte och lita på, för många misstag i matcherna. Och han måste höja sig markant om han ens ska vinna mot Tsonga idag tror jag.