Speltips

Speltips Lettland - Bosnien

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-06-05 20:00 Spela här

Speltips Lettland - Bosnien
Land: Liga: VM-KVAL
Odds: 2,50 Speltips: Bosnien -1
2013-06-05 20:00 Lettland - Bosnien Bosnien -1 2,50 Moneymaker

Hallå där,

Efter ett par månader är man tillbaka och sugen att vinna lite pengar. VM-kvalet börjar sakteligen närma sig ett avgörande skede och i grupp G är det Bosnien som sitter i förarsätet. Landet har ännu inte förlorat utan tvärtom, sett väldigt övertygande ut vid samtliga segrar.

Till denna match kommer Bosnien med i princip intakt manskap. Det enda orosmålnet är att mittfältsgeneralen Misimovic missar denna match och in kliver Zahirovic från den turkiska ligan. Längst fram har man VM-kvalets två bästa målgörare i form av Edin Dzeko och Vedad Ibisevic, tillsammans har dessa herrar gjort 17 mål, mer än vad hela det lettiska laget lyckats mäkta med. Bosnien befinner sig i den bästa generationen fotbollsspelare på många år och med kvalitetsspelare som Pjanic, Lulic, Dzeko och Ibisevic ser jag inte hur man skall förlora mot ett Lettland som redan är avsågat i gruppen och har inget att spela för.

Förra mötet slutade 4-1 till Bosnien och det kunde ha blivit mycket,mycket, mycket mer! Bosnien måste vinna för att behålla försprånget till jagande Grekland och förbundskapten Susic sa i en intervju till tidningen AVAZ att detta är VM-kvalets viktigaste match, 3 poäng och landet har för första gången en fot i Brasilien.

Jag tror helt enkelt Bosniens snabba spel och instick till anfallarna kommer skapa enorma luckor i det lettiska försvaret och jag blir inte förvånad om även denna match slutar som den förra.

Jag spelar raka 2:an med 9/10 Units och detta mer våghalsiga spel med 7/10 Units!

Kolla in min twitter för mer spel, Jag garanterar att bjuda på ett par raketer på fredag// @nyatag

God tur!

Moneymaker - 05 Juni, 2013, 21:22

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!