Speltips: Österrike - Sverige

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2013-06-07 20:45
Land: EM-kval
Liga: EM-kval
Odds: 1.75
Tips: Inget mål före 27:59
I VM-kvalmatchen mot Österrike spelar jag att det inte blir något mål före 28:e minuten. Finns på Nordicbet till 1.75. Samma spel finn på bet365, dock är linan där satt till 30:e minuten och oddset 1.83.

Som jag skrev i min hörnrek så väntar jag mig en väldigt försiktig inledning här. Irlandsmatchen slutade ju 0-0 och både mot Färöarna och mot Kazakstan dröjde det första målet i Sveriges match till en bra bit över den här linan. Tyskarna körde dock över Sverige totalt i inledningen, men den kapaciteten har förmodligen inte Österrike, va? Sverige har dessutom varit rätt uddlösa framåt ett tag, samtidigt som vi hållit nollan i tre raka matcher.

Österrikes matcher har innehållit mål före 27 minuten 3 av 5 gånger. Det ska dock sägas att detta var hemma mot Färöarna och Kazakstan samt borta mot Irland. I de två första matcherna rör det sig om hemmamatcher där det är full fart från bärjan och överkörning som gäller. Mot Tyskland kom matchens första mål strax före halvtid. Av de matcher Österrike spelat hittills tror jag den matchen är mest jämförbar med hur Sverigematchen kommer bli. Österrike har nog rätt stor respekt för Sverige och för båda lagen är matchen ruggigt viktig. Hängslen och livrem på i inledningen alltså.

Medelinsats. Följ mig gärna på Twitter (@nokkan21) eller kommentera med dina tankar nedan.

Sveriges troliga elva:

Andreas Isaksson

Mikael Lustig
Andreas Granqvist
Jonas Olsson
Oscar Wendt

Sebastian Larsson
Kim Källström
Rasmus Elm
Alexander Kacaniklic

Zlatan Ibrahimovic

Johan Elmander
  Österrike - Sverige
Spela på Speltips Österrike - Sverige
Polsater - 6 Juni 2013 - 17:29
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Pettson - 2013-06-07 08:08

Kort kommentar för det är tidigt och jag sitter på muggen...

Tror också på ö2.5 och även en dominerande matchbild första 30 av just Österrike. Som du skriver 2/5 vart lätta men bara kolla Sveriges landslag genom åren... De lätta är inte så lätta längre eftersom de förväntas vara "lättare". Det jag vill komma fram till är att näta borta mot Irland är tufft och det lyckadeslaget med, tidigt. Finns mycket positivt i Sverige från sista t-match. Det som inte riktigt testats än är försvar och jag tror de kan vika under press.... Svår svår bortamtch!!

KennethK - 2013-06-06 21:35

Det ska onekligen bli intressant att följa matchen och matchutvecklingen. Personligen tycker jag att Sveriges styrka ligger i offensiven med Zlatan, Elmander och till viss del Kacaniklic. Visst, ”vi” har hållit nollan i tre raka matcher men vad har det varit för motstånd och matchbilder? Varken Irland eller Makedonien gjorde någon större ansträngning att göra mål, snarare att krympa ytor defensivt med förhoppningen om att nå 0-0. Slovakienmatchen såg jag inte så den kan jag inte uttala mig om. Österrike spelar hemma och behöver segern, det som möjligen talar för att det ska mål målsnålt och tätt är att det – som du skriver – är en viktig match för båda lagen. Å andra sidan har Österrike varit inblandat i målrika matcher på slutet. Ser man till de fem senaste matcherna har alla slutat med tre till sex mål och min känsla är att det kommer smälla åt båda håll i den här matchen också. Sveriges defensiv har inte imponerat nämnvärt när de mött lag som har hyfsade offensiva kunskaper. Tre insläppta mot Argentina som definitivt inte gick för fullt, två insläppta mot ett b-betonat England och fyra insläppta mot Tyskland. Den stora frågan är förstås när första målet faller? Jag är mer sugen på att kliva in på över 2,5 mål till odds runt 2,00-2,05 och det är ett spel som kan sitta även om första målet kommer i slutet av förta halvlek. Lycka till med spelet!


Insättningsbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
20:45  Napoli - Inter
Fotboll - Serie A - 2 asian hcp +1,0
1.88
01:00  NY Islanders - San Jose
Ishockey - NHL - J. Eberle att göra poäng
1.90
03:00  Jazz - Thunder
Basket - NBA - 2 hcp -4,5
1.90
04:30  Vegas - St Louis
Ishockey - NHL - 2 money line
1.74
15:00  Benevento - Fiorentina
Fotboll - Serie A - 2
1.65
15:40  Nacka - Visby/Roma
Ishockey - Hockeyettan Östra - 2
1.76
16:15  Celta Vigo - Atletico Madrid
Fotboll - La Liga - 2
2.05
18:30  Riessersee - Heilbronner
Ishockey - DEL 2 - 1 hcp -1,5
1.72
20:45  Lazio - Cagliari
Fotboll - Serie A - 1, asian hcp -1,5
1.80

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar

bet365 Livestreaming