Speltips

Speltips Moldavien-Polen

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-06-07 20:30 Spela här

Speltips Moldavien-Polen
Land: Internationellt Liga: VM-kval
Odds: 2.30 Speltips: Polen -1.5
2013-06-07 20:30 Moldavien-Polen Polen -1.5 2.30 RalleArvid

Polen har visserligen inte rosat marknaden på bortaplan på sistone men man har ändå en tämligen stabil offensiv med kvalité och ofta mycket gjorda mål. 2 mål borta mot Montenegro är imponerande och att misslyckas att göra mål borta mot Irland är inget att skämmas över.

Nu möter man ett Moldavien som på hemmaplan fått stryk både mot England och Kazakhstan med mer än ett mål nyligen. Polen har häng på andraplatsen i gruppen med en match mindre spelad än England.

Moldavien har en seger på sina 10 senaste matcher och den kom mot San Marino, om möjligt ett ännu värre blåbärsgäng än de själva. Ungern, Sverige, Kazakhstan och England är länder som alla lyckats med den bedrift jag tror Polen har goda chanser att lyckas med ikväll, nämligen att vinna med 2 mål eller mer borta mot Moldavien.

Senast Polen var på besök i Moldavien blev det en betryggande seger med 3-0 och något liknande är väl inte otänkbart ikväll heller. Polen har 6 vinster på sina 10 senaste och man har bara misslyckats med att göra mål 1 gång på 11 senaste matcherna, ofta dessutom gör man fler mål än både ett och två. Gör man det även ikväll vinner man med största säkerhet med mer än 1 mål.

Motivation, klass, inbördes och form talar för Polen, låt oss därför lira ett litet HCP -1.5 spel till bortalagets fördel. Spelet finns till 2.30 hos bet365 .com

Lycka till lads!
Twitter: @RalleArvid

RalleArvid - 07 Juni, 2013, 12:53

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!