Speltips Spanien - Haiti

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2013-06-08 22:00
Land: Internationell
Liga: Landskamp
Odds: 1.85
Speltips: Spanien att vinna båda HL
Spela på Speltips Spanien - Haiti
1000 kr bonus + 250 kr gratisspel!
Spela på Spanien att vinna båda HL
Spanien ska möta småttingarna Haiti som enligt mig inte ska ha en enda liten ynka procentenhets chans att ens komma undan med en oavgjord. Istället tror jag att även om Spanien spelar med ett B-betonat lag så har ska dem ha kvalitén till att trycka in ett par bollar.

De senaste matcherna för Spanien har slutat med 3 vinster, 2 oavgjorda. Men jag tycker inte att man kan jämföra en 0-1 vinst mot Frankrike med en match mot Haiti. Istället väljer jag att titta på hur man har spelat mot lite sämre lag, t.ex Panama där man vann med 1-5. 0-4 mot Vitryssland, 5-0 mot Saudiarabien. I samtliga av dessa matcherna har man vunnit båda halvlekarna.

Kollar man på Haitis senaste så vinner dem faktiskt då och då, men vad som är intressant är att man bara vinner mot länder som man knappt visste hade ett fotbollslag, t.ex Martinique, Antigua & Barbuda samt Dominikanska Republiken. Man har inte släppt in så mycket mål, men som sagt så får man kolla på motstånden. Dem har inte mött några bra lag, de enda okej motstånden är Chile och Bolivia, men dessa ska inte kunna mäta sig med Spanien, även om reserver spelas.

Kommer spela Spanien att vinna båda halvlekarna ganska tungt, för jag anser att möjligheten att detta händer är stor, skulle vilja värdera möjligheten till över 70% vilket gör att vi minst ska ha ett odds på 1,45. Nu får vi 1,85 vilket måste ses som en bra investering oavsett om spelet sitter eller inte. För de flesta spelare handlar det om att gå plus i längden, och det gör vi på ett spel som det här.

Lycka till vid rygg, den här jobbar vi in denna vackra lördag!
Spela på Spanien - Haiti hos Nordicbet
Spela nu
Nixinhas - 8 Juni 2013 - 19:33
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: