Speltips

Speltips Landskrona v ÖSK

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-06-10 19:00 Spela här

Speltips Landskrona v ÖSK
Land: Sverige Liga: Superettan
Odds: 2,150 Speltips: Landsk Asian 0
2013-06-10 19:00 Landskrona v ÖSK Landsk Asian 0 2,150 holms

Först och främst. Örebro SK har hittills inte gjort en enda människa glad hittills när laget har befunnit sig på resande fot. Visst, man har bara förlorat en utav de fyra man spelat, men samtliga har präglats utav dåligt spel och man visar klart och tydligt var grunden till allsvenskt spel 2014 ligger. Och det är hemma på den bedrövliga plastmattan i Närke som hela världen hatar att spela på.

Till matchen mot Landskrona finns det också en del trassel. Anfallaren Kamara är på landslagsläger och är absolut borta. Ett stort avbräck. Sedan finns det en hel av spelare som är tveksamma till start. Därför plockar P-O Ljung med sig hela 21 spelare ned till Skåne för att kunna ha valmöjligheter på matchdagen. Och 21 spelare ... det är en del det.
Och det är inte vilka spelare som helst som riskerar att missa matchen. En av seriens bästa mittbackar, Illir Berisha, han är skadad. Hans mittbackskollega, lagkaptenen Magnus Wikström, han är sjuk och följde inte med laget ned i första vändan. Kanske kommer ner på matchdagen. Troligtvis inte.
Jag förstår P-O:s tankar med denna jättetrupp. Det kan ställas en väldigt udda startelva på gräsmattan om båda mittbackarna nu skulle saknas.

Landskrona har i sin tur ångat igång. 3-0 borta på Assyriska (kunde blivit mer enligt rapporterna) som sedan följdes upp med 4-1 hemma på Brage. Vilket kanske inte är så jävla mycket att skryta över. Men ändå. 4-1 är 4-1 är 4-1..
Nu när ett bortasvagt ÖSK kommer på besök med förmodade TUNGA avbräck. Då känns Asian-ettan 0 väldigt, väldigt bra. Alltså insatsen tillbaka om nu Landskrona skulle misslyckas med att smälla dit en segerboll under matchens 90 minuter.

2,150 - jo jag tackar.

holms - 09 Juni, 2013, 22:34

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
draggz - 2013-06-10 11:26:10

Rygg, let's go!