Spelar i kväll en svensk dubbel på Nordicbet . Sirius -1 hemma mot Vasalund (1.70) kombinerat med Kvibille SK (1,25) i division 4 Halland elit. Ger ett totalodds på 2.13.

Trassel i Vasalund! Saknar 2 av 4 ordinarie spelare i backlinjen och ett antal offensiva alternativ. Vasas tränare:
- Vi har haft skadeproblem senaste månaden, så det är inget nytt på den fronten. Sirius är bra, det kommer bli en tuff tillställning. Båda lagen kan varandra bra, den som är bäst för dagen vinner.

1. Sirius 8 7 1 0 27:4 22
6. Vasalund/Essinge 8 5 0 3 11:10 15

Överlägsna Sirius rycker i tabellen vid seger. Efter Dalkurds något oväntade förlust i helgen kan uppsalagänget rycka åt sig ett försprång på fyra poäng.

Även Sirius har haft lite skadebekymmer på senare tid. Benyahia, Björkebaum, Berg och Runnemo saknas fortfarande. Inga dåliga avbräck, men det finns gott om kvalitet i truppen att klara av den här matchen ändå. Mirza Jelecak är med i truppen för första gången på nio månader. Lagkapten Carl Nyström ska vara tillbaka efter att ha missat förra matchen.

Trupp
1 Jonas Bylund
2 Elliot Käck
3 Karl Larson
4 Oscar Pehrsson
5 Jakob Bergman
6 Mirza Jelecak
8 Kim Skoglund
11 Johan Claesson
12 Johan Arneng
15 Joel Rydstrand
17 Mathias Benker
19 Christer Gustafsson
20 Moses Ogbu
21 Viktor Lövgren
24 Kerim Mrabti
25 Carl Nyström
30 Martin Karlsson

Kombinerar denna med en rak tvåa på Kvibille borta mot Goif Ginsten. 1.25 är som bekant alltid 1.25 och du som vill skippa att lägga till denna match gör det.

Kvibille BK 8 6 0 2 18 - 7 11 18
GoIF Ginsten 8 0 1 7 4 - 21 -17 1

Topplaget Kvibille går vid seger upp i delad serieledning. Den chansen missar man väl inte mot tokjumbon Goif Ginsten? Nej. Två spelare saknas, bland annat en mittback, men enligt tränaren ska det inte märkas så stor skillnad då bredden bland backarna är stor. Laget har förberett sig väl med fyra träningspass föregående vecka. Enligt lagets tränare är en bra start nödvändig för att Goifen ska få det jobbigt. Motsvarande match i fjol slutade 4-1.
Jag bad Kvibilles tränare själv att uppskatta lagets chans till vinst i kväll och han angav 85 % vinstchans.

Den här dubbeln plockas till medelinsats. Sirius avbräck oroar lite, men med tanke på att även Vasalund saknar spelare och att det i grunden skiljer en klass mellan lagen tror jag ändå på Sirius idag. Matchen i Halland ska bara kunna sluta på ett sätt.

This is the stats tab
This is the post tip