Spelar IFK Hässleholm rak 1 i matchen mot Borstahusen i division 3 sydvästra Götaland. Nordicbet betalar 2.15.

Borstahusens BK 9 5 1 3 21 - 16 5 16

Nykomlingarna Borstahusen har gjort det mycket bra hittills i division 3. Ligger inför mötet med Hässleholm på tredje plats i tabellen. Ett par spelare saknas i kväll, bland annat lagkaptenen. Laget går för fullt för att ta segern. Detta skulle innebära ett härligt dubbelmöte med serieledande Höganäs nästa vecka.


IFK Hässleholm 9 2 3 4 15 - 16 -1 9

Peter Crouchs gamla klubb (väl?) har haft det lite tufft inledningsvis i år. Tränas av ingen mindre än Bosse Nilsson. Segrarna har kommit mot bottenlagen. Senast saknades fem ordinarie spelare, men idag finns inga avbräck i laget. Haft en del oflyt hittills i år, bland annat tre målchansutvisningar redan i första halvlek som förstört. Inför säsongen siktade laget på en topp 4-placering och målet är att avancera efter en tung vår.


Borstahusen har gjort som så många nykomlingar i serien brukar göra - man har inlett bra. Som för alla nykomlingar brukar det där avta så småningom. Hässleholm har haft oflyt i början, men är i grund och botten ett lag som har kapacitet att vara med i toppen. Ska vara det bättre laget och bör på hemmaplan ha mycket god chans att vinna detta.

Spelas till strax under medel av mig.


This is the stats tab
This is the post tip