Speltips

Speltips Öfvre Adolfsberg v Nora

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-06-14 19:00 Spela här

Speltips Öfvre Adolfsberg v Nora
Land: Sverige Liga: Div 4 Örebro
Odds: 2,07 Speltips: X2
2013-06-14 19:00 Öfvre Adolfsberg v Nora X2 2,07 holms

Ja det här kommer att bli jämnt och tätt, det är en sak som är säkert.
1,40 på ettan skulle jag inte röra med en pistol riktad mot tinningen - därför blir de andra siffrorna mer intressanta. Öfvre (fantastiskt namn, borde hedras varje dag) är för stor favorit och det hoppas jag att vi ska kunna dra nytta utav.

Nora kommer bättre rustat än någonsin hittills den här säsongen då man fyllt på med rutinerade herrar i Andreas Zillén och Morgan Liljeberg. Två stycken som med blotta närvaron kan lyfta de yngre spelarna ett snäpp till.
Utöver det så gjorde snackbrassen Anderson sin absolut bästa insats för säsongen senast, och börjar man nu få igång honom ordentligt, då är det ett vapen man haft som sparkapital hittills som många lag skulle stirra avundsjukt efter.
Nu kommer man att kunna spela med fjolårets briljanta anfallspar Naj/Steiner medan man använder Anderson som yttermittfältare. Kommer bli ett helt annat tryck framåt och den sena värvningen av brassen kanske visar sig till slut vara guld värd.

Öfvre, ett lag för mitten av tabellen, gillar jag. Ett skönt kompisgäng som försöker spela fotboll.
Men även om man i grunden kanske är något bättre än Nora så känns det som att bortalaget kan bli en obehaglig överraskning om man tar med sig det bästa från sist.

Över dubbla degen på att Nora löser minst ett kryss. Det måste bara testas.

holms - 13 Juni, 2013, 22:59

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!