Speltips

Speltips BW90 v Lindsdal

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-06-16 17:00 Spela här

Speltips BW90 v Lindsdal
Land: Sverige Liga: Div 2 södra Götaland
Odds: 2,40 Speltips: 1
2013-06-16 17:00 BW90 v Lindsdal 1 2,40 holms

Tre raka segrar nu för Liffen som gör en bra vår. Varken mer eller mindre. Men att säga att det är stabilt över lag, det är väl att fara med en viss uns av osanning.
Inte i EN enda match har Lindsdal tagit ledningen den här säsongen. Vilket måste vara något sorts rekord för klubben. Nu har man visat upp en jävla moral vid många tillfällen och vänt på steken. Visst, det har funnits en del matjord i fickorna vid en del tillfällen, men ändå: bra moral.
Men faktum kvarstår, så jävla stabilt har det ändå inte varit.

Två matcher kvar innan det är dags för pojkarna i Lindsdal att lägga energin på Strand Borgholms sönsdagsklubbar. Hemmastarka BW90 borta idag. Torns hemma dagen innan midsommar. Och jag tror mig ju veta vilken utan fighterna som står högst upp på agendan.
Först ut alltså en trasslig bortamatch mot BW90. Fortfarande saknas viktige mittbacken Calle Sahlén. Inte nog med det så saknas även lagets kanske bäste spelare här, Fredrik Pettersson, som är avstängd. Som lägligt nog är tillbaka till våravslutningen på torsdag. Genomtänkt.

BW90 gör i sin tur bokslut för våren. I alla fall vad gäller hemmaspelet. Det sköna gänget med ett koppel av överbetalda herrar ligger inte helt hundra till i botten. Halvtaskig utdelning och ett bortaspel med massor mer att önska är en bov i det dramat.
Nu ska ju dock matchen spelas hemma. Och där har man agerat förtjänstfullt ( i stort sätt) hela säsongen och känslan är också den att man även avslutar på bästa sätt. Det borde inte vara mer än normalt om Lindsdal springer på en mina nu efter att man agerat inte helt stabilt - trots sina segrar.

Språkade med en bekant från krokarna där Lindsdal hör hemma här nyligen. Han menade att BW90 var ett intressant spel om dom pröjsade över dubbla degen.
Jag hittade 2,40. Lika bra att trycka på knappen med detsamma.

Språkade nyligen med en bekant från krokarna där Lindsdal hör hemma och han sa själv att han tyckte att BW90

holms - 15 Juni, 2013, 11:57

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
cacast - 2013-06-16 09:16:34

Hej Holms jag undrar varför ni inte har ROI på alla som rekar här på er sida
det hade varit bra o mer seriöst för här finns dom som är duktiga men tyvärr så finns
där många som inte e det (såklart finns det på alla såna här sidor inte lätt o gå plus
i dagens läge var mycket lättare för)