Spelar rak tvåa på Nordicbet till 1.90.

Bortalagets säsong har varit något av en besvikelse hittills. Det har varit lite turbulent och stökigt - men nu är bekymren borta och alla drar åt samma håll igen. Ambitionen innan serien startade var att åtminstone kvala uppåt. Nu ligger man fyra, med åtta poäng upp till kvalplats. Den här omgången möts dock tvåan och överlägsna serieledaren - vilket gör att chansen att knapra in ett par poäng finns. Men då måste det också bli segrar i den här typen av matcher - och det är laget högst medvetna om. Saknar en mittback som spelat en del på slutet.

Det finns ett helt annat go och glädje i laget efter tre segrar och en oavgjord de fyra senaste matcherna. Bland annat har man slagit trean och spelat lika med tvåan i tabellen.

IFK Haninge/ Brandbergen 9 4 3 2 13-19 -6 15
Sala FF 9 3 1 5 19-17 2 10

Ska ärligt säga att jag inte vet mycket om Sala, men personer som spelar i serien säger att det normalt skiljer en klass här. Bortalaget har mycket goda chanser.

Det här laget svek stort i premiären då jag skrek ut dem som en bank, men de kryssade. Intressant nog har laget man kryssade mot då tabellraden 0-1-8 nu. Så kan det gå. Därför vågar jag inte spela den här tvåan till mer än medelinsats.

@nokkan21 på twitter!

EDITERAD 2013-06-15 12.45:20

This is the stats tab
This is the post tip