Speltips

Speltips Marocko-Gambia

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-06-15 22:00 Spela här

Speltips Marocko-Gambia
Land: Internationellt Liga: Vm-Kval
Odds: 1.86 Speltips: 1 -1.5
2013-06-15 22:00 Marocko-Gambia 1 -1.5 1.86 RalleArvid

En tid av torka mellan säsonger och diverse uppehåll har gjort att utbudet inte varit det bästa, men nu börjar lite trevliga matcher återigen rulla igång. Confed Cup drar igång ikväll och Allsvenskan tuffar så sakteliga igång igen likväl. Jag avvaktar dock dessa båda trevliga tillställningar vad gäller rekar och blickar istället ned mot den afrikanska kontinenten.

Marocko mot Gambia ikväll och det innebär måstematch för Marocko i grupp C då vi talar om VM-kvalet i Afrika. Bara vinnaren går vidare från varje grupp och en förväntad vinst ikväll hade satt lite press på gruppledarna Elfenbenskusten inför deras match imorgon.

Efter en knackig start utan en enda seger på sina tre inledande matcher lyckades man vinna den första av tre måstematcher senast mot andraplacerade Tanzania. Idag möter man Gambia, det enda laget i gruppen som inte har något med avancemang att göra samt laget som inte har vunnit en enda match sedan 2011.

Gambia har 0-6 på sina senaste två matcher (mot Elfenbenskusten 0-3 båda gångerna) och det är ett Elfenbenskusten som Marocko lyckades knipa ett kryss mot på hemmaplan senast. Vidare har Gambia 1-5 i målskillnad på sina två bortamatcher medan Marocko har en seger och en oavgjord på sina hemmamatcher mot starkare motstånd i gruppen.

Senast lagen möttes i Marocko blev det 2-0 och jag ser det inte som otroligt att något liknande resultat presenteras ikväll när vi summerar den nästsista omgången i gruppen. Starkare traditioner, fördel i inbördes möte (Gambia har aldrig besegrat Marocko), bättre trupp och framförallt en stor, stor fördel i termer av motivation och betydelse gör att jag finner ett hcp-1.5 spel som lämpligt att testa. Det spelet finns till 1.86x hos Ladbrokes .

Lycka till lads!
Twitter: @RalleArvid

RalleArvid - 15 Juni, 2013, 13:50

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!