Jag fick frågan via twitter senast det var dags för Italien att spela fotboll om vad jag trodde om utgången. Underspelet bör spelas svarade jag och matchen borta mot Tjeckien slutade… 0-0. Fortsätt förövrigt gärna använda twitter som plattform om ni undrar något även om värmen här i Rekatfamiljen givetvis är vad vi använder primärt.

Det gick ju alldeles utmärkt att reka lite Afrikanskt VM-kval igår när Confed redan var täckt av andra (även det gick ju bra) men idag är det min tur att kliva in i ”För-VM”. Italien tar emot Mexico och det kan väl bara sluta på ett sätt? Eller? Låt oss ta en titt på senaste matcherna för de båda lagen:

Mexico:
0-0
0-0
1-0
2-2
0-0
0-0

Italien:
2-2
0-0
4-0
2-0
2-2
1-1

Ja, herre min tid. Italien framstår ju som ett riktigt målglatt och oberäkneligt Hawai-lag med sina två segrar och fyra kryss här om man jämför med Mexico. 8 kryss på sina 9 senaste matcher och bara två av dessa har innehållit över 2.5 mål. Italien har 4 kryss på sina senaste 6 och även om lite fler mål har fallit i dessa drabbningar är ju Italien 2013 nästan kändare än någonsin för att spela pragmatiskt och anpassat defensivt efter motståndet (0-0 senast mot Tjeckien var lika imponerande som ”Italienskt”, 2-2 mot Haiti kanske inte lika imponerande men likväl…”Italienskt”.

Med alla dessa siffror presenterade samt när två av de tre senaste inbördes lagen emellan slutat 1-1 kan jag faktiskt inte låta bli att tro på ett målsnålt kryss ikväll, framförallt inte när det är en premiärmatch på neutral plan.

Välj själva vad ni känner för eller gå all in och testa en liten slant på rubbet. Eller för all del, om ni känner för det får ni givetvis spela på något helt annat än vad jag tror på. Hursomhelst:

Under 2.5 finns till 1.55 hos Unibet (och är mitt huvudspel)
Testas gör även helt sonika de två resultatspelen:
0-0 finns till 8.00 och 1-1 finns till 6.50x, bland annat på Ladbrokes.
X-tecknet hittas fortfarande till 3.25x.

Lycka till lads!
Twitter: @RalleArvid

This is the stats tab
This is the post tip