Speltips

Speltips IFK Göteborg - Djurgården

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-06-17 19:00 Spela här

Speltips IFK Göteborg - Djurgården
Land: Sverige Liga: Allsvenskan
Odds: 1.90 Speltips: BLGM
2013-06-17 19:00 IFK Göteborg - Djurgården BLGM 1.90 Polsater

I matchen mellan IFK Göteborg och Djurgården spelar jag BLGM på bet365 till oddset 1.90.

Ingen har väl missat Djurgårdens förvandling under nye tränaren Högmo? Laget spelar med ett annat självförtroende och en annan beslutsamhet än tidigare. Laget har gjort mål i sex raka matcher, cupfinalen inräknat. IFK Göteborg saknar nu ordinarie mittbackarna Waehler och Bjärsmyr. Två tunga avbräck, vilket leder till nya positioner i backlinjen.

Salomonsson - Jonsson - Dyrestam - Johansson

är en trolig startfyra där bak. Hjalmar Jonsson kan betyda vadsomhelst, då han blandar stordåd med pinsamheter. Blåvitt har visserligen hållt nollan i fyra av fem hemmamatcher, men då har laget också haft sin stabila inspelade backlinje. Motståndet på hemmaplan har också varit rätt gynnsamt: Kalmar (som varit svagt borta), Halmstad (allmänt tuff inledning), Syrianska och BP.

Blåvitt har kvalitet framåt, framför allt i herr Hysén. På bortaplan har Djurgården släppt in mål i alla matcher hittills. Djurgården har lite brist på vänsterbackar då både Jesper Arvidsson och Vytautas Andriuskevicius. Det är dock bristen på snabbhet hos truppens mittbackar som jag tror kommer straffa sig i den här matchen. Hysén sticker som bekant på allt i djupled och kommer få sina chanser.

Med tanke på nuvarande förutsättningar så känns 1.90 på detta spel mycket bra. Jag synar det till medelinsats och kommer jobba in matchen på plats. Första besöket på Nya Gamla Ullevi.

@nokkan21 på Twitter.

Polsater - 16 Juni, 2013, 22:53

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!