Speltips Mirza Basic - Yang Tsung-hua

Sport: Tennis
Spelstopp: 2013-06-17 13:00
Land: England
Liga: Wimbledon - Kval
Odds: 1,60
Speltips: 1
Spela på Speltips Mirza Basic - Yang Tsung-hua
Hämta din bonus på 1500 Kr här
Spela på 1
I kvalet till Wimbledon tycker jag att det finns lite intressanta spel, framförallt då matchen mellan Mirza Basic och Yang Tsung-hua där jag tror att Basic kommer vinna relativt enkelt.

Jag ska erkänna att jag inte haft jättekoll på Basic, men han kom in som lucky loser i Halle förra veckan och imponerade rejält på mig med riktigt fint spel, och han tog en rejäl skalp genom att slå ut 22-rankade polacken Janowicz. Han orkade sen inte riktigt i nästa omgång, och förlorade i 2 jämna set (TB i första) mot Mischa Zverev.

Idag möter han Yang Tsung-hua som efter en snabb googling framstår som en inte alltför stark grässpelare. Han har inga särskilda resultat, men som junior (han är 22 år nu, så det är inte jättegammalt) kan man se att han vann Franska, gick till final i Australian Open, Semifinal i US Open men bara tredjerundan i Wimbledon som bäst.

Han spelade kvalet förra året också och åkte ut i kvalets förstarunda.

Efter att ha sett Basic förra veckan så känns han given i den här matchen då han bör ta med sig sitt goda självförtroende efter segern mot Janowicz, och jag tror att han har goda möjligheter att ta sig in till huvudturneringen.


Rygga på egen risk, och lycka till!
Spela på Mirza Basic - Yang Tsung-hua hos Unibet
Bjorken128 - 17 Juni 2013 - 08:54
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: