Speltips

Speltips Mirza Basic - Yang Tsung-hua

Sport: Tennis Spelstopp: 2013-06-17 13:00 Spela här

Speltips Mirza Basic - Yang Tsung-hua
Land: England Liga: Wimbledon - Kval
Odds: 1,60 Speltips: 1
2013-06-17 13:00 Mirza Basic - Yang Tsung-hua 1 1,60 Bjorken128

I kvalet till Wimbledon tycker jag att det finns lite intressanta spel, framförallt då matchen mellan Mirza Basic och Yang Tsung-hua där jag tror att Basic kommer vinna relativt enkelt.

Jag ska erkänna att jag inte haft jättekoll på Basic, men han kom in som lucky loser i Halle förra veckan och imponerade rejält på mig med riktigt fint spel, och han tog en rejäl skalp genom att slå ut 22-rankade polacken Janowicz. Han orkade sen inte riktigt i nästa omgång, och förlorade i 2 jämna set (TB i första) mot Mischa Zverev.

Idag möter han Yang Tsung-hua som efter en snabb googling framstår som en inte alltför stark grässpelare. Han har inga särskilda resultat, men som junior (han är 22 år nu, så det är inte jättegammalt) kan man se att han vann Franska, gick till final i Australian Open, Semifinal i US Open men bara tredjerundan i Wimbledon som bäst.

Han spelade kvalet förra året också och åkte ut i kvalets förstarunda.

Efter att ha sett Basic förra veckan så känns han given i den här matchen då han bör ta med sig sitt goda självförtroende efter segern mot Janowicz, och jag tror att han har goda möjligheter att ta sig in till huvudturneringen.


Rygga på egen risk, och lycka till!

Bjorken128 - 17 Juni, 2013, 08:54

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!