Speltips

Speltips Lärje/Angered v Lindome

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-06-19 19:00 Spela här

Speltips Lärje/Angered v Lindome
Land: Sverige Liga: Div 2 västra götaland
Odds: 2,30 Speltips: 1 hcp 0-1
2013-06-19 19:00 Lärje/Angered v Lindome 1 hcp 0-1 2,30 holms

Nu har dom växlat upp, snubbarna i Lärje/Angered. Och det ordentligt.
På de tre senaste matcherna har man inte mindre än 11-0. Elva-noll. Formen hittades lagom till att man nu ska göra ett bokslut på vårsäsongen, och det kan man ju säga vad som helst om, men för Lärjes del så är det väl bara att hoppas att den konserveras över sommaren för då kan hösten bli oerhört intressant.
Och nu handlar det om att INTE tappa några poäng på Norrby som ligger etta i serien, två poäng före Lärje. För skulle avståndet utökas, då blir det svårt att jobba i kapp i denna serie där enbart vinnarna primeras.
Alltså en superviktig fight här där inget, absolut inget kan lämnas åt slumpen.

Och man möter hemma ett stycke Lindome. Ett Lindome som hemma på Lindevi IP har agerat alldeles utmärkt. Men då man är sex poäng bakom Lärje (då handlar det ändå om trean mot fyran)) så säger det en hel om hur laget har agerat på bortaplan. Alltså under all kritik.
En poäng på fem spelade matcher. Tre gjorda mål. Varav två kom i den förra bortamatchen mot trötta Tvååker. Det är siffror som skvallrar en hel del. Och siffror från ett lag som nu ska matcha seriens formstarkaste gäng som just nu går fram som en ångvält. Det känns som en uppgift modell svårare.
Nu saknas dessutom mittfältsbröderna Ask - Alexander och Jonatan – som båda är avstängda. Två ordinarie herrar.

Lärje är laget i serien som gjort flest mål. Släppt in lika få som serieledarna i Norrby.
Det imponerande där är att trots den goda målskörden så har man ingen snubbe som ligger i toppen utav skytteligan. Utan ett bredare artilleri där man inte står och faller med någon enstaka spelare.
Lite längre ned hittar vi Prince Ehiorobo (6) Moses Ssewankambo (5) som lagets bästa målskyttar. Då finns det ändå 16 mål till (på tio spelade matcher) att fylla ut bland övriga. Imponerande.

Ett formtoppat Lärje som krigar på för att hänga med Norrby - mot ett bortasvagt Lindome som egentligen inte har några poäng att spela för (lite hårddraget, men det är nästan så - redan nu) så kan jag bara se en utgång av det här.
Raka ettan i 1,57 kan ju spelas. Jag kliver dock upp en pinnhål och hoppas på jackpot.

holms - 18 Juni, 2013, 23:14

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
rickard82 - 2013-06-19 14:10:49

Ryggar, men här lite mer information om lärje som inte har nämnts och är värt att ha i åtanke innan man går all-in :)

Yttern Josef har inte spelat på dom fem senaste matcherna och är ytterst tveksam till att spela nåt mer den här säsongen, annars samma lag som senast, FULL bänk precis som senast! (X-man)

11-0 på tre senaste är bra, men laget har bara vunnit 2 av sina 5 spelade hemmamatcher, båda segrarna kom mot fässberg som är seriens i särklass sämsta lag samt dalstorp som ligger i ingenmansland

Eftersom lärje och Norrby möts i sista omgången vet dom om att det kan komma att handla om målskillnad, så lärje kommer fortsätta att ösa på full fart framåt även om dom skulle göra 1-0 tidigt, eller i slutet av matchen.

För den som är lite tveksam eftersom det trots allt är ett "derby" så är överspelet på 3.5 mål ganska spelbart också.

/Rickard

X-man - 2013-06-19 11:24:16

Just nu ryktas det om att endast 13 spelare är tillgängliga. Dem samma som sist, kanske någon tillbaka. Yttern Josef tveksam till start.

Jonas O. - 2013-06-19 09:03:17

X-man vilka saknas från förra matchen när laget vann stort ?

X-man - 2013-06-19 00:11:26

Lärje är rejält skadedrabbade. Inget som framkommer i denna reken...