Speltips

Speltips Italien - Japan

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-06-20 00:00 Spela här

Speltips Italien - Japan
Land: Brasilien Liga: Confederations Cup
Odds: 3.00 Speltips: -1
2013-06-20 00:00 Italien - Japan -1 3.00 grandgoals36

Tjena!

Tycks har hittat ett sjukt över odds på Italien idag som tar imot Japan i Confederations Cup som spelas i Brasilien, man kan säga att Confederations Cup är en uppvärmnings turnering till VM 2014 med lag som har vunnit eller kommit tvåa i stora mästerskap året som varit.

Matchen spelas 00:00 på Arenan Pernambuco i Recife, domaren till dagens match heter Diego ABAL och kommer från Argentina.

Varför tycker jag det är ett över odds? Jo för att Italien har med sig sin bästa trupp till Confederations Cup och man spelade sjukt bra senast mot Mexiko man hade typ all boll i den matchen man gjorde också 0-1 efter att Andre Pirlo gjort ett dröm mål på frispark, men Mexiko kvitterade strax efteråt efter en klantig situation av Italien där det blev straff och 1-1 av Hernandez, men till slut efter en del lägen kom 1-2 i den 78´ efter en riktigt stark insats av Balotelli!

Som sagt så har Italien med sig sitt starkaste lag till Confederations Cup 2013 och detta lag är riktigt riktigt starkt om det kommer upp i normal standard, sist kom man nästan upp i det men inte riktigt. Nu har man spelat en match och det är dags för andra matchen och det är mot ett Japan som många säger är ett starkt gäng.

Enligt mig så är man inte så sjukt starka än så länge som många vill ha det till, och man är flera klasser sämre än vad Italien är, Japan fick 3-0 i baken sist mot hemma nationen Brasilien som visade rätta takter redan från start, ingen lätt första match för Japan i denna turnering precis. Om man tar Italien mot Brasilien så är enligt mig Brasilien bara lite bättre än vad Italien är, och om man kollar trupperna så är nog klasserna mellan spelare ganska jämn lika.

Om Brasilien visst som hemma nation vann med 3-0 mot Japan senast, och att Italien är flera klasser bättre än vad Japan är så tycker jag att 3.00 är ett över odds över dess like! på handicap -1, För själv tror jag på en stabil 3-0 vinst efter fulltid.

Rygga på egen risk!
Och kom ihåg man måste spela för att vinna!

grandgoals36 - 19 Juni, 2013, 18:35

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!