Speltips

Speltips Åtvidaberg - Syrianska

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-06-23 15:00 Spela här

Speltips Åtvidaberg - Syrianska
Land: Sverige Liga: Allsvenskan
Odds: 1.72 Speltips: Åtvid ö1,5 mål
2013-06-23 15:00 Åtvidaberg - Syrianska Åtvid ö1,5 mål 1.72 Polsater

Åtvidaberg - Syrianska, Åtvidaberg ö1,5 mål testas till 1.72.

7. Åtvidaberg 12 5 2 5 15:12 17
16. Syrianska FC 12 2 3 7 10:21 9

Åtvidaberg har gjort mål i alla sina fem matcher hittils, fler än ett har de gjort i två raka. Syrianska har spelat tre raka hemmamatcher där de släppt in ö1,5 mål, vilket gör att de släppt in ö1,5 i fyra av de senaste fem.

Båda lagen spelade i torsdags, men de fick med sig helt olika saker från sina matcher. Syrianska vände 2-1-underläge till ledning sent hemma mot Malmö FF. Två snabba Malmömål ändrade dock eftermälet till den matchen. I stället för att få med sig viktiga, moralhöjande poäng mot ett topplag fick laget alltså inte med sig något alls. Mycket tungt naturligtvis för Syrianska, vars tabelläge är kritiskt. Åtvidaberg å sin sida fick med sig en tung trea från Hisingen. Laget manövrerade ut Häcken och vann till slut med 2-0. Även om Åtvid hade lite tur vid ett par tillfällen i första halvlek är laget fortsatt stabilt och mycket välorganiserat. Kristian Bergströms passningsfot, Zatara och Prodells rörlighet garanterar att laget skapar sina lägen framåt.

Syrianska känns oorganiserat och ojämnt. Det finns kapacitet framåt, men bakåt känns det som att laget kan släppa till mål lite hur som helst. Har hållit nollan i två matcher hittills, i derbyn mot Djurgården (när DIF var kassa i början) och AIK (premiären på Friends, en del tur inblandat där). Åtvid är starka hemma på Kopparvallen (tre segrar av fem) och att Syrianska ska hålla tätt bakåt över 90 minuter känns inte troligt. Minns Åtvids hemmamatcher mot Mjällby och Djurgården - de blåser på med anfall även om de tar ledningen. Ö1,5 på Åtvid känns väldigt bra här.

Åtvids trupp:
Henrik Gustavsson, Allan Olesen, Erik Moberg, Andreas Dahlén,
Daniel Hallingström, Mohammed Abubakari, Kristian Bergström, Christoffer Karlsson,
Petrit Zhubi, Viktor Prodell, Alberis da Silva, Mattias Mete,
John Owoeri, Gustav Jansson, Emmanuel Dogbe, Anton Tinnerholm,
Tom Pettersson, Imad Zatara, Martin Christensen.

Avbräcket att tala om är väl Daniel Sjölund, som är avstängd. Oskar Möller hade möjligen gjort ett forwardsinhopp från bänken.

För Syrianskas del så utgick Alexander Michel (mittback) efter 11 minuter senast med knäproblem och missar förmodligen matchen.

Som jag skrivit tidigare - för mig är Syrianska seriens sämsta lag. Att komma till en bortamatch mot ett hungrigt Åtvid i form, efter en mycket tung hemmaförlust, kan bli jobbigt för dem. Över 1,5 på hemmalaget känns bra här.

Följ mig gärna på Twitter för fler uppdateringar och en del annat. twitter.com/nokkan21.

Polsater - 22 Juni, 2013, 20:23

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Jonas O. - 2013-06-23 10:27:06

Tack för Brazil i går . Rygg på denna . Står över Husqvarna, lycka till och tack för alla rekar !