BK Forward v IK Sirius Fotboll Under 3 mål (Asian) @1,95 bet365

Söndagseftermiddagen bjuder på ett toppmöte i den norra serien. Det är BK Forward som tar emot mina hjältar från Uppsala. I början av säsongen drog vi in massor av pengar på Sirius, men eftersom skadorna kom så blev det inga mera spel. Denna gång låter vi bli 1X2 och tar sikte på Över/Under.

Efter 10 omgångar har Sirius släppt in ynka 5 mål. 3 av dem släppte man in hemma mot Väster i en galen match som slutade 7-3. Efter det har man varit ruskigt täta. Endast 1 mål har man släppt in på bortaplan. Målskyttet har inte gett upp, trots att den stora målkungen Björkebaum är borta resten av säsongen. Man har fått tillbaka Runnemo på mittfältet som kommer starta imorgon. En viktig pjäs som erhåller mycket rutin.

BK Forward kommer med ett oavgjort resultat (0-0) i baken borta mot Vasalund. Även BK Forward är ruskigt täta och har på 10 matcher endast släppt in 8 mål, varav 2 på hemmaplan.

Sirius har inga nya skador från senast, utan nu börjar man få tillbaka fler och fler. Inga större skadebekymmer i Forward heller. Det kryllar av meriterade spelare i båda lagen. Forward har allsvensk rutin i både backlinjen och på mittfältet. Är det någon Sirius ska sätta stopp för så är det Forwards skyttekung Stellan Carlsson (6 mål). Forward har även en gräsmatta som är svårspelad enligt många vilket inte gynnar kvickt spel. Förra mötet här slutade 1-0 till Forward. Det är just dessa siffror jag tror på imorgon. 1-0, 0-1 eller 1-1. Två lag med en stark defensiv tycker jag ska vinna över lagens offensiv, om ni förstår vad jag menar. Spelar 2/5 units på Under 3 mål (Asian) till 1,95 hos bet365 Pengarna tillbaka om det landar på 3 mål.

EDITERAD 2013-06-23 09.46:11

This is the stats tab
This is the post tip