Speltips

Speltips MFF - Elfsborg

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-06-24 19:00 Spela här

Speltips MFF - Elfsborg
Land: Sverige Liga: Allsvenskan
Odds: 1.72 Speltips: BLGM
2013-06-24 19:00 MFF - Elfsborg BLGM 1.72 Polsater

Spelar BLGM mellan Malmö FF och Elfsborg till oddset 1.72 på bet365 .

3. Elfsborg 12 6 5 1 21:9 23

4. Malmö 12 6 5 1 21:13 23

Viktig toppmatch för två lag som båda ligger fyra poäng bakom Helsingborg.

Malmö kommer till spel med åtta raka matcher där blgm (träningsmatch mot Schalke inkluderad). Nio av tolv allsvenska matcher har blgm. Har gjort mål i SAMTLIGA tretton allsvenska matcher i år.

Elfsborg har blgm i fem av sex bortamatcher. Totalt har blgm i sju av tolv matcher. Har själva gjort mål i tio av tolv allsvenska matcher.

Bortalaget Elfsborg har hållit nollan i tre raka matcher, men två av dem har varit mot BP och Gefle på hemmaplan, vilket inte riktigt är motstånd av samma kaliber som MFF på Swedbank. Truppen är i skrivande stund inte uppdaterad, men Andreas Klarström och Hauger Henning verkar missa matchen. Anders Svensson var avstängd senast men är tillbaka nu. Lasse Nilsson utgick senast och är väl ett frågetecken. I såfall kanske det är dags för Bangura att visa vad han går för? Kanske en bortamatch av den här kalibern kan få honom att visa vad han går för?

MFF saknar Filip Helander, vilket är ett avbräck då han var deras kanske bäste under våren. Leder till omdisponeringar då tidigare mittbacken Halsti får gå ner på mittbacken och Simon Thern ta klivet in i mitten.

Matchbilden här då?
Ett revanschsuget Elfsborg slipper i den här matchen anfalla mot elva man plus Peller Olsson. Lite ytor borde rimligtvis leda till att lagets offensiv kan såra motståndaren och peta in någon boll. Malmö FF spelar på hemmaplan, klubben har självbilden att föra matcherna mot alla motståndare då. Snabbe Rantie och starke Eriksson kan nog skapa bekymmer för Elfsborg. Ett kryss hjälper knappast något av lagen, ändå känns det som att det är så matchen kommer sluta. 1-1?

Litar på lagens respektive offensiv och spelar i alla fall BLGM till en insats över medel och en liten resultatpeng på 1-1 till 6 ggr pengarna.

Polsater - 24 Juni, 2013, 01:48

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!