Testar rak tvåa på Säffle i matchen mot Karlstad. Division 4 Värmland. Nordicbet betalar 1.65.

Säffle FF 11 8 2 1 25 - 6 19 26
FBK Karlstad 11 4 2 5 26 - 18 8 14

Senast Säffle torskade en match i den här serien var 17 maj. Sedan dess har det blivit 13 av 15 poäng och bara ett baklängesmål.

Karlstad har 1-1-3 på sina senaste fem. På hemmaplan har laget förlorat tre av sex matcher hittills.

Har varit i kontakt med respektive lags tränare. Båda lagen saknar i stort sett avbräck. Säffle är medvetna om att det blir en tuff match och att man är laget alla vill slå, medan Karlstad är tydliga med att Säffle ska vara favoriter här. Karlstad kommer spela offensivt med hög press, vilket kommer passa Säffles tajta försvar och vassa omställningar. Får bortalaget ett ledningsmål blir det tufft att hämta igen.

Jag kommer dubbla raka tvåan med raka ettan på Frösö mot Offerdal (1.17). Förstår om ni vill skippa ettan till det oddset, men jag kör. Överlägsne serieledaren mot nästjumbon. Varit i kontakt med en person med väldigt god insyn i den serien och han meddelar att trots att Frösö saknar ett par viktiga spelare ska de vinna detta med 4-5 bollar.

Tisdagens småtråkiga utbud gör att det blir till att gräva i dem lägre divisionerna denna gång. Dubbeln känns bra, men då division 4-fotbollen svikit en del blir det låga insatser från min sida.

EDITERAD 2013-06-24 22.24:49

This is the stats tab
This is the post tip