Speltips Brasilien-Uruguay

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2013-06-26 21:00
Land: Internationellt
Liga: Confed Cup
Odds: 1.91/5.00
Tips: BTS/Cavani
Edinson Cavani, matadoren från Uruguay som lirar i Napoli ett tag till, (om inte hjälten Di Lorentiis beslutar sig för att behålla honom för alltid, för tro mig, om Di Lorentiis vill något så blir det så: kolla bara här: http://www.youtube.com/watch?v=1vvaaINxd_4 ) är en av världens absolut främsta anfallare och har så varit under de senaste säsongerna. Till skillnad från Neymar, så är inte bara Cavani en spelare som har ett otroligt rykte utan även en spelare som lever upp till det otroliga rykte han har dag ut och dag in (med det inte sagt att Neymar inte kan bli något stort i framtiden, han har ju trots allt gjort ett par pyts denna Condef Cup-upplagan).

Brasilien mot Uruguay i en repris av en av tidernas största VM-skrällar då Uruguay besegrade Brasilien i finalen på hemmaplan och inte mycket talar för att den skrällen upprepas än en gång. Vad jag dock finner oerhört troligt är att Uruguay lyckas få hål på Brasilien åtminstone en gång under kvällen.

Vad Brasilien presterade i första matchen mot Japan var tämligen imponerande offensivt men man släppte faktiskt till en hel del chanser bakåt, framförallt inledningsvis. Bättre lag än Japan såg förmodligen på den matchen och gnuggade händerna då man lämnade stora hål defensivt och sköt fram alldeles för naivt längs kanterna enligt min mening. Mexiko lyckades dock inte dem utnyttja detta faktum (men vem är förvånad, Mexiko gör ju cirka ett mål i halvåret nuförtiden). Italien lyckades göra två mål på hemmalaget i gult och blått och vem är då jag att avskriva Uruguays chanser till åtminstone göra ett?

Om vi utgår från att Uruguay då gör mål så är det väl inte alltför otroligt att det är just Cavani som hittar nätet! Cavani vilades helt i 8-0 segern mot Tahiti och det sparade nog Tahiti en sisådär 8 baklänges med tanke på att Suarez gjorde två under de 20 minuter han spelade. Suarez och Cavani har inte samma spelstil men samma obarmhärtiga förmåga att alltid slita 100% under 90 minuter plus tillägg för att få in en boll i nät. Oavsett ställning eller betydelse av match.

I de allra flesta av de inbördes möten genom historien har båda lagen lyckats göra mål, innan senaste matchen (4-0 till Brasilien) hade detta skett 5 gånger i rad, Urugay har gjort mål i 8 av sina senaste 9 matcher och det mot respektabelt motstånd mestadels. Cavani är en van målskytt även i landslaget och de faktum att han dels vilades senast och dels inte än har gjort mål i turnering får mig att tro ganska hårt på att det sker nu i vad jag utgår ifrån bli en öppen match.

Both teams to score finns till 1.91 på William Hill och är klart spelbart.
Cavani att göra mål at anytime finns till 5.00 degen på Ladbrokes.com

Lycka till lads!
Twitter: @RalleArvid
Spela på Brasilien-Uruguay hos William Hill
Spela nu
RalleArvid - 25 Juni 2013 - 18:17
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Pettson - 2013-06-26 11:05

Så Paulinho till Tottenham?

Pettson - 2013-06-26 11:01

Ralle, jo men både forlan och lodeiro är mycket mer bekväma med arenorna i brasse(spelar ju där) så tycker inte cavani är så given men blgm är bra, snyggt!:-)

Gute lucke!:-)

Don Travolta - 2013-06-25 20:06

Fel. Det där "otroliga ryktet" gäller inte i la celeste. 14 mål på uppemot 50 landskamper. Och tillskillnad från Cavani, så presterar Neymar uppenbarligen i sitt landslag.

Mrjoker - 2013-06-25 19:43

Ralle - Du nämner inget av att Cavani kritiseras saftigt i Uruguays press med tanke på att han inte kommer upp i samma standard i landslaget som i napoli. Istället övergläns han av Forlan och framförallt suarez! Gillar dock btts och ryggar den!

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: