Speltips

Speltips Blake - Tomic

Sport: Tennis Spelstopp: 2013-06-27 12:30 Spela här

Speltips Blake - Tomic
Land: England Liga: Wimbledon
Odds: 1,57 Speltips: Tomic
2013-06-27 12:30 Blake - Tomic Tomic 1,57 Poldan

Jag kan inte för allt i världen föreställa mig att James Blake sätter stopp för Berarnd Tomic i Wimbledon. Hur jag än vrider och vänder på det så talar i stort sett allt till australiensarens fördel.

Visst, han tog en medical time-out mot Querrey – och vände sedan tillbaka matchen, otroligt starkt faktiskt. Querrey var nog lite bättre i matchen, men Tomic hade viljan, samma vilja som alltid tar honom långt i Australian Open.

För första gången spelar Tomic utan sin far tillika tränare på läktaren och det måste vara väldigt skönt för honom. Det är nog fler gånger som pappan stjälpt än hjälp med sin närvaro.

Blake har ingen historia av att gå långt i Wimbledon. Han har bara tagit sig förbi andra rundan två gånger och det var på storhetstiden, det är inte riktigt lika lätt 2013. Speciellt inte när motståndaren är i desperat behov av poäng.

Amerikanen har spelat Wimbledon sedan 2000. Bernard har spelat sedan 2009 men har ändå 13 segrar (inkl kval) mot Blakes åtta. Tomic är 13 år yngre men har redan nått gått längre i Wimbledon än vad Blake någonsin kommer att göra.

James mötte De Bakker i första rundan. En spelare som är enormt beroende av sin serve och den var helt katastrofal. Tomic mötte Querrey, som servade fantastiskt bra, ändå vann australiensaren.

Spontant känns inte Blake som en spelare med vapen nog för att slå Tomic. Han servar på tok för illa och kommer få jobba arslet av sig för att hålla serve, dessutom är han inte riktigt samma returtagare som han gjorde sig känd för att vara i mitten på 2000-talet.

Jag skrev att en apa kunde räkna ut att Struff skulle slå Kavcic, samma apa kan nog även ta det här beslutet.

Tomic till 1,57 hos Bwin spelas.

Poldan - 25 Juni, 2013, 22:51

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
iBet123 - 2013-06-26 23:06:46

1.69 på tomic på pinnen

DJURET - 2013-06-26 14:04:59

Vet väl inte om jag kan hålla med om Blakes serv, fine han bombar inte in ess men sätter sig allt som ofta i bra lägen inför servreturen.. Kanske är färgad för jag gillar Blake men ser inget spelvärde i detta.

Dock att Tomic var FRUKTANSVÄRT stark mot querry råder inga tvivel om psykiskt stark såg han ut.

Men 1.57 njaa lite för snålt för att jag personligen ska se nåt spelvärde i det.

Men lyyyyyyycka till :)