Irak spelade mot England i öppningsmatchen och gjorde en riktig plattmatch och spelade fruktansvärt dåligt men klarade 2-2 med lite tur. Denna upplagan av Irak är ett utav det bästa genom tiderna på U20 nivå och i Asien är man tillsammans med Sydkorea och Uzbekistan bäst.
Irak har en förlust på sina 7 senaste matcher och det var i finalen i Asiatiska mästerskapen och det kom på straffar mot Sydkorea. Man kommer med en hel drös a-landslagspelare där Human sticker ut mest, han brukar spela på mittfältet med U-20 och i försvaret i a-landslaget detta är en oerhört bra spelare som åt upp Honda i VM kvalmatcherna.

Egypten har jag inte så bra koll på men deras offensiv är inte direkt bra och ser inte hur de kommer få många chanser mot ett försvarsstarkt Irak. Denna reken kommer inte bli så mycket längre jag går fakta+magkänsla jag kan inte se Irak förlora detta.

Ni kan antingen singla Irak 1X till 1.80 eller lira den i en dubbel med Uzbekistan U20 1X till 1.80 samma gäller där, dem är överlägsna Kroatien.

Lycka till.

This is the stats tab
This is the post tip