Speltips

Speltips Brands - Berdych

Sport: Tennis Spelstopp: 2013-06-27 12:30 Spela här

Speltips Brands - Berdych
Land: England Liga: Wimbledon
Odds: 1,91 Speltips: Över 32,5
2013-06-27 12:30 Brands - Berdych Över 32,5 1,91 Poldan

Då ska vi se, Daniel Brands tog sig till tredje rundan tack vare att Marin Cilic lämnade wo. Inget sätt man vill gå vidare på, men för Brands är alla sätt bra – han behöver poängen.

Brands backhand är rätt svag. Visst, han är kapabel att slå vinnare med den, men framför allt är det serven som är ett vapen tillsammans med hans in-side-out forehand. Tysken gillar av naturliga skäl att kliva över och slå forehands. Det funkar i egen serve när han har tid på sig, men som returtagare får backhanden alltid jobba och då kommer också felen.

Brands spelade fem set mot Gimeno-Traver. Ganska misslyckat kan man tycka, men han höll också serven matchen igenom. Jag har inte full koll på hur många servegames han spelade, men 27 är en siffra jag hört, utan att behöva rädda en enda breakboll.

Även om motståndaren var en värdelös grusspelare så förstår ni att tysken är svårbreakad. Han tog ett set mot Nadal i Franska Öppna mycket, ett bara, tack vare serven och en tung forehand.

De möttes 2010 i Wimbledons fjärde runda, den gången vann Berdych med 4-6,7-6,7-5,6-3. Även om Brands inte tar ett set idag så tror jag ändå att han kommer fortsätta att hålla serven. Tomas Berdych har ju inte gjort sig känd som världens bästa returtagare och har inte heller en defensiv som de allra bästa.

Tjecken mötte Martin Klizan i första omgången och vann, men övertygade inte direkt så att man häpnade. Han vann med 6-3,6-4,6-4 och då kan man tycka att Daniel Brands ska kunna pressa världssexan hårdare.

Berdych har heller inte varit speciellt framgångsrik på gräs senaste åren. Förluster mot Darcis, Gulbis, Haas, Cilic och Petzschner vittnar om en viss osäkerhet.
Jag tror att vi får se en jämn match med absolut minst ett tiebreak.

Ladbrokes sätter linan på 32,5 games till 1,91 och då hugger vi.

Poldan - 26 Juni, 2013, 19:15

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
köpenlott - 2013-06-27 08:05:13

Rygg Poldan! Denna känns väldigt sund :-) Galen turnering än så länge..