Uzbekistan X2 satt medan England Ö 1.5 inte satt(två jättelägen som engelsmännen bränner, o man måste nu vinna sista matchen för att gå vidare). Uzbekistan hade full kontroll på tillställningen och kunde lika gärna vunnit matchen, men Kroatien kvitterade till 1-1 på fast situation.

Dags för omgång tre nu i samtliga matcher. Intressanta matcher såklart. Portugal spelar mot Cuba och där tycker jag att det är klasskillnad. Cuba är tillsammans med Nya Zeeland VM:s sämsta lag och man har förlorat båda matcherna som man spelat. Cuba klarade sig bra i den första matchen(förlorade bara med 1-2), men Sydkorea underskattade Cuba och gjorde själva en usel match. Mot Nigeria blev man dock utspelade och förlorade med 0-3. Siffrorna där kunde ha blivit mycket större.

Portugal har visat upp en vass offensiv där Bruma stuckit ut mest. Två mål på två matcher. Det blev vinst mot Nigeria med 3-2(Nigeria som vann mot Cuba med 3-0) och i den andra omgången blev det oavgjort mot Sydkorea, 2-2. Det efter att ha tappat ledningen två gånger om!

Portugals defensiv är lite darrig, vilket syns på resultaten, men jag tror inte att Cuba kan göra mycket i offensiv väg då dom är inget vidare framåt.

Portugal måste vinna för att gå vidare från gruppen och här kommer man trycka på från första minut. Efter att första målet trillat in kommer siffrorna bara att öka!

Jag tror på antingen 3 eller 4-0 till Portugal.

Portugal: Fullt manskap
Cuba: Mittfältaren Diz Pe avstängd.

Rygga på egen risk och lycka till om ni ryggar!

/Master

EDITERAD 2013-06-26 23.58:11

This is the stats tab
This is the post tip