Speltips

Speltips Janowicz - Almagro

Sport: Tennis Spelstopp: 2013-06-28 16:30 Spela här

Speltips Janowicz - Almagro
Land: Storbritannien Liga: Wimbledon
Odds: 1.80 Speltips: Janowicz
2013-06-28 16:30 Janowicz - Almagro Janowicz 1.80 ATLaggeah

4 raka rekar nu inne (Lopez 1.67, Chardy 1.73, Janowicz 1.85 och Verdasco till 1.99)

Oddsen för runda 3 i Wimbledon är släppta, och jag känner att jag måste reka Janowciz redan nu då oddsen säkerligen kommer att sänkas. bet365 erbjuder 1.66 vilket är helt okej, men Pinnacle sports erbjuder hela 1.80 och det tas med 3/4 units, dvs tungt!

Alltså, Janowicz att besegra Almagro till 1.80, 3 av 4 units.

Janowicz har besegrat Edmund i 3 raka set och nu senast Stepanek med 6-2, 5-3 innan Stepanek kastade in handduken. Janowicz trivs mycket bra på gräs och han har bevisat att plumpen mot Mirza Basic var en engångsföreteelse och med tanke på alla stjärnor som är utslagna så har Janowicz mycket goda chanser att nå semi-final. Dock är det viktigt att ta en match i taget (vilket jag är övertygad om att Janos tränare påpekar) men detta tror jag bara ger Jerzy ännu mer motivation. Stenhårda servar och bra returer har han visat upp och jag har redan beskrivit Janowicz i reken mot Stepanek så jag behöver inte gå in djupare här.

Nicolas Almagro. Det är namnet på den grusälskande spanjoren som kommer bli besegrad av Jerzy Janowicz i runda 3 av Wimbledon 2013, kanske till och med i 3 raka set. Varför då? Jo, framförallt för att han är bäst på gruset och omställningen till gräs kan då vara svår. Har Almagro lagt någon vikt på att förbereda sig genom matchspel på gräs? Absolut inte. Han hade inte spelat en enda match på gräs innan Wimbledon där han besegrade Jurgen Zopp i första rundan med 6-4, 7-6, 7-5 vilket inte alls är imponerande. I andra rundan besegrade han Rufin med 7-5, 6-7, 6-3, 6-4 vilket är ännu sämre. Med andra ord så märks det att han inte är förberedd föra att spela på gräs och att han inte trivs där helt enkelt trots två relativt enkla segrar.
Alltså, Almagro har överlag varit en besvikelse i år fast'än han började säsongen helt okej. Peaken var egentligen finalen i Barcelona där han fick däng av Nadal och kvartsfinalen i Roland Garros där Robredo vann med 3-2 i set. Men detta har varit på grus och mannen har negativ statistik på ALLA underlag förutom grus, på gräs är det för att våra exakt har Almagro 11 segrar och 12 förluster på gräs, vilket är dåligt för att vara rankad som nummer 16 i världen.

På Wimbledons gräs är jag övertygad om att Janowicz chanser att vinna är otroligt mycket bättre än vad oddsen säger, speciellt efter att ha sett Polacken i aktion på gräset. När jag såg att Pinnacle sports erbjuder 1.80 på Janowicz så var jag tvungen att reka detta så fort som jag bara kan. Plockar Jano med tung insats!

Lycka till bröder och följ BetPara på twitter så får ni alla mina tips! :)

ATLaggeah - 27 Juni, 2013, 15:15

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!