Speltips Gulbis - Verdasco

Sport: Tennis
Spelstopp: 2013-06-28 12:30
Land: England
Liga: Wimbledon
Odds: 2,20
Speltips: Verdasco
Spela på Speltips Gulbis - Verdasco
Hämta din bonus på 1000 Kr här
Spela på Verdasco
Personligen skulle jag inte hålla Ernests Gulbis som favorit mot Fernando Verdasco. Gulbis har verkligen haft tur i den här turneringen, han känns inte riktigt stabil och servar absolut inte lika bra som tidigare under året.

Lettländaren blev egentligen utklassad av Tommy Haas i ATP Halle, ren tur att han lyckades hålla nere siffrorna till 7-6,6-4. Precis lika dålig var han mot Jo-Wilfried Tsonga i andra rundan, men tog sig vidare tack vare att fransmannen gav upp, en knäskada som gjorde att han rörde sig sämre än ett kylskåp.

Jag har letat lägen att gå emot Gulbis hela turneringen. Roger-Vasselin klarade hcp-linan i första matchen och nu var letten alltså helt chanslös mot Tsonga.

Gulbis såg rätt märklig ut. Han blev inte arg en enda gång, kastade inget racket, skrev knappt ut sina sedvanliga ”come on” utan istället såg han bara loj ut. Han tog knappt av någon fart allt på andraservarna och radade upp dubbelfel. Det är en taktisk som är helt ohållbar. Man såg också tydligt att han hade problem ute på banan. Inga av hans raka slag fungerade. Den racka backhanden åkte i nät varje gång han slog med lite kraft och den raka forehanden skickade han ut eller i nät.

Fernando Verdasco är mest känd som en grusspelare men har absolut kvalitéer på gräs. Efter tredje set mot Benneteau hade spanjoren vunnit sjuka 97% av förstaservarna. Jag är övertygad om att han själv tror på avancemang och det ska rätt mycket till för att Gulbis ska höja sig och Verdasco gå ner sig.

Som sagt, håller inte Gulbis som favorit här och även om ni inte vill rygga så avråder jag skarp från att spela på letten.

Ladbrokes ligger fint med 2,20.
Spela på Gulbis - Verdasco hos Ladbrokes
Poldan - 27 Juni 2013 - 16:39
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
köpenlott - 2013-06-27 23:03

Hm... Var också inne på denna initialt men valde att passa. Håller med dig att oddset på Gulbis inte är spelbart! Håller tummarna för Verdasco för din skull, men jag hoppar över denna :-)

Betsafe Bonus

100% bonus upp till 1500

Unik startbonus för Rekatochklarts läsare! 100% upp till 1500 kronor!

Nästa speltips: