Speltips

Speltips Brann - Sandnes

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-06-29 15:30 Spela här

Speltips Brann - Sandnes
Land: Norge Liga: Tippeligan
Odds: 2 Speltips: Brann -1
2013-06-29 15:30 Brann - Sandnes Brann -1 2 espelund

Har hittat ett riktigt fint överodds i norska ligan. Detta borde rimligtvis vara en av säsongens säkraste hemmasegrar.

Brann har full utdelning hemma i Drammen, samtidigt som Sandnes Ulf (märkligt lagnamn) egentligen är för svagt för Tippeligan. Förra (och första) säsongen levde de kvar tack vare att de krigade hårt och motståndarna underskattade dem ofta. Kvalitetsmässigt borde de inte hålla i år, och på bortaplan är de särskilt sårbara.

Ett rimligt antagande är att Brann vinner detta med 3-4 måls marginal. Därför är detta ett överodds, pengarna tillbaka vid uddamålsseger för Brann.

espelund - 29 Juni, 2013, 00:29

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
nocharity - 2013-06-29 12:52:48

Spännande rek, ryggar med lillpengen.

Btw så spelar inte Brann i Drammen utan Bergen?

Pettson - 2013-06-29 08:46:52

klockade alla matcher förra omg i tippe(förutom krussey i höne) men bland andra sogndal,borta mot just sandnes, till galet odds.

tycker du är rätt ute(även om du underskattar sandnes ngt och överskattar brann ngt hemma). tror denna sitter och tycker du är rätt ute. brann är ett hemmalag och vart tydligt denna säsong liksom vilken annan-där/här poängen ska plockas(och plockas som oftast) och sandnes har inte vart bra borta senaste.

Men ska lägga till att man kryssade mot ngra topplag i början på säsong(bla rosenb) men visst känns långt borta. 3 avbräck i hemmalag(brann) ------badji(avstängd för gula) och sen skador på 2 ordinarie backar. jonsson och wangberg.

lycka till och tror på ditt spel. tack för tips!