Speltips

Speltips GIF Sundsvall- Landskrona

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-06-29 16:00 Spela här

Speltips GIF Sundsvall- Landskrona
Land: Sverige Liga: Superettan
Odds: 1.83 Speltips: ö1,5 2a halvlek
2013-06-29 16:00 GIF Sundsvall- Landskrona ö1,5 2a halvlek 1.83 Polsater

Ö1,5 mål i andra halvlek mellan GIF Sundsvall och Landskrona. 1.83 på bet365 .

För Landskrona har detta inträffat åtta av tretton matcher och fyra av fem matcher på bortaplan.

För Giffarnas del har andra halvlek gått ö1,5 i fem av tretton matcher, men tre av sex på hemmaplan.

Väljer det här före ö2,5 totalt dels för att oddset är högre, dels för att jag tror att Landskrona kommer ha som ambition att hålla 0-0 så länge som möjligt. Tror att första halvlek kan bli en tillknäppt historia för att det sedan öppnar sig i andra halvlek.

Landskrona kommer nämligen till matchen med två väldigt tunga avbräck i form av mittbacken Linus Malmqvist och bäste anfallaren, Alex Nilsson. Tränare Jörgen Pettersson uttalar sig på hemsidan om "goda chanser till poäng". Det låter inte direkt som att Landskrona kommer gå ut med en tokoffensiv precis.

Landskronas trupp: Bill Halvorsen, Niklas Uddenäs, Max Mölder, Liridon Leci, Tobias Malm, Martin Rudolfsson, Philip Andersson, Andreas Dahl, Erik Andersson, Fredrik Svanbäck, Alexander Tkacz, Surprise Ralani, Mathias Andersson, Patrik Åström, Robin Hofsö, Fredrik Olsson, Christoffer Tapper Holter, Fredrik Karlsson.

För Giffarnas del är det bara seger som gäller i en sån här match. Det är sista matchen innan uppehållet och Falkenberg har en tuff bortamatch där de troligen kan tappa poäng. Seger skulle innebära att laget går till uppehåll som innehavare av en av direktplatserna till Allsvenskan. Giffarna saknar långtidsskadade Granit Buzuku och sjuke Pa Dibba, inga två avbräck som känns alltför mycket.

Giffarnas trupp:

1. Oscar Berglund
2. Joakim Nilsson
3. Dennis Olsson
4. Stefan Ålander
5. Jon Gudni Fjoluson
7. Daniel Sliper
8. Kevin Walker
9. Johan Eklund
11. Ari Skúlason
15. Robert Lundström
16. Simon Helg
17. Tommy Naurin
18. Robbin Sellin
19. Adam Chennoufi
21. Eric Larsson
22. Marcus Danielsson
23. Nicklas Maripuu
95. Philip Olofsson

Jag tror på det här spelet har goda chanser oavsett vilken matchbild det blir. Tror på minst två mål i matchen, är det mållöst i halvtid lär det bli två i andra eftersom Giffarna måste fram och Landskrona är inte tillräckligt bra för att gå in och stänga ner en hel match. Blir det en match där Giffarna tidigt går i från är chansen god till ö1,5 i andra ändå. Det är som sagt sista matchen innan uppehållet, förutsättningarna för fotboll kommer vara perfekta. Helg, Skulason och company lär då ösa på även i andra.

Har en bra känsla kring det här spelet och kommer spela det till medelinsats. Kommentera gärna med dina tankar nedan eller följ mig på Twitter, där jag heter nokkan21.

Polsater - 29 Juni, 2013, 01:26

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
chlindberg - 2013-06-29 11:42:24

Tror den sitter!
Ett annat bra spel idag är GIF Sundsvall Halvtid/Fulltid till 2,10. Landskrona har ny backlinje idag och jag tror Sundsvall vinner. Alla tre matcher de vunnit på hemmaplan har de lett i halvtid och tror det kommer vara samma idag. Lycka till med spelen!