Speltips

Speltips IK Sirius Fotboll v Dalkurd FF

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-06-30 17:00 Spela här

Speltips IK Sirius Fotboll v Dalkurd FF
Land: Sverige Liga: D1N
Odds: 2,00 Speltips: Under 3 Mål
2013-06-30 17:00 IK Sirius Fotboll v Dalkurd FF Under 3 Mål 2,00 IB.

IK Sirius Fotboll v Dalkurd FF Under 3 Mål (Asian) @2,00

Fotbollsrekarna rullar på som bara den. 3/3 är facit säsongen 2013 och samtliga spel har varit med mitt kära Sirius inblandat. Förra veckan spelade vi exakt samma spel mellan BK Forward och IK Sirius Fotboll. En match som slutade 0-0. Dagens spel bygger på exakt samma grunder som senast.

Seriens två målgladaste lag ställs emot varandra. Dalkurd (25) och Sirius (32). Men precis som förra veckan bygger jag spelet på lagens försvarsspel. Efter 11 omgångar har man ett fruktansvärt bra facit bakåt. Sirius har släppt in 5 mål och Dalkurd är tvåa i den ligan med 6 mål.

Sirius är seriens absolut bästa lag, både framåt och bakåt. Trots att skadorna har härjat i laget så står man upp varje match. Backar och mittfält sköter jobbet bakåt medan forwards producerar framåt. Moses Ugbu toppar Sirius skytteliga överlägset med sina 7 mål, 2 mål före Ante Björkebaum. Sen tidigare så är Björkebaum på skadelistan. Borta resten av säsongen. Nu är det så att Moses Ugbu fick ett gult senast borta mot Forward vilket gör att han är avstängd i denna match. Givetvis ett stort avbräck för anfallsspelet.

Dalkurd har som vi nämnt gjort hela 25 mål denna säsong. Deras skyttekung heter Chidi Omeje som smällt in 7 mål än så länge. Tyvärr så saknas han i dagens match mot Sirius. B H Nouri skuggar tätt efter Omeje på 6 mål. Han skadade sig förra matchen men man räknar med spel mot Sirius.

Som vi ser så saknar man en del spets denna seriefinal. Därför tycker jag att lagens defensiva kvalitéer är starkare än de offensiva. Jag tror på en tight match på Studenternas, som faktiskt håller ett dåligt skick. Det spelas en del amerikansk fotboll på Studenternas vilket har gjort planen dålig. Jag väljer att spela 3/5 units på Under 3 mål (Asian) till 2,00 hos bet365 . Blir det exakt 3 mål får vi pengarna tillbaka.

IB. - 30 Juni, 2013, 00:27

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!