Speltips

Speltips Vinnare

Sport: Speedway Spelstopp: 2013-07-02 19:00 Spela här

Speltips Vinnare
Land: Tjeckien Liga: SWC
Odds: 10,00 Speltips: Australien
2013-07-02 19:00 Vinnare Australien 10,00 IB.

Vinnare Lag-VM – Australien @10,00 bet365

Väljer redan nu att lägga 0,5/5 units på Australien som Vinnare till 10,00. 13:e juli drar första tävlingen igång. Det är två kvaltävlingar, med 4 länder i varje kval. 1:an går direkt till final. 2:an och 3:an från varje grupp åker Race Off där det bästa ländet går till final. Tjeckien är värd för tävlingen vilket ger dem en direktplats i tävlingen.

I Event 1 hittar vi den tuffaste tävlingen helt klart. Polen, Australien, Ryssland och Lettland. Är väl nästan coinflip på vilka som går till final. Oavsett hur det går så bör samtliga tre länder ha toppchans (Lettland är slagpåse) på final. Antingen direkt eller via Race Off. För i den andra gruppen hittar vi Sverige, USA, Danmark och Storbritannien. Att Danmark vinner detta är ju en självklarhet. Sveriges trio i Grand Prix Lindgren, Jonsson och Lindbäck bär givetvis ett stort lass. Nu är det så at Lindbäck är i sin livs värsta formsvacka. Så urusel så det inte är sant. Lindgren kraschade våldsamt i Grand Prix i Köpenhamn och bröt vänster överarm. Borta resten av säsongen kanske. Jonsson kraschade även han och är borta ett tag. Hur fort hans brutna skulderblad och revben läker låter jag vara osagt.

Australien har Holder, Ward och Batchelor som de mest givna förarna. Skulle gissa att Watt tar den fjärde platsen. Men deras första trio är ruskigt het för tillfället. Batchelor visar en ruskigt fin form och är en förare som kan slå de flesta världsåkarna. I övrigt så går Race Off och finalen på Marketa Stadium, Prag. Denna banan är Batchelors egna hemmabana i den tjeckiska ligan. Förra året kom Australien 2:a, 3p efter segrarna Danmark. Det kommer väl krävas runt ca 38-40p för att vinna. Att Holder och Ward ska kunna nå upp till ca 26p tillsammans ser jag som möjligt. Batchelor bör absolut kunna skrapa ihop upp mot 6-7p.

Polen är favoriter. Man har förare som Hampel, Gollob, Miedzinski, Kasprzak. Dessa förare visar dock en väldigt ojämn nivå. Kolla bara i Grand Prix. Gollob tar 12p tillsammans på tre deltävlingar för att sedan ta sig till final på ett mirakelsätt. Ryssland har ett starkt lag med Sajfutdinov och bröderna Laguta. Danskarna har väl två toppåkare i Iversen och Pedersen. Sen är frågan vilka man väljer därefter. Vill dock ha en stark trio för att jag ska se dem som guldkandidater. Hur som helst så blir det en låg insats redan nu. Antingen vinner man gruppen direkt eller så tror jag att man kniper förstaplatsen i Race Off. Svenskarna har ju skadat sig och det är en bit kvar till denna tävling börjar. Att krascher inträffar får man räkna med, men om Australiens förare håller sig friska så kan dem bli farliga i Lag-VM. 0,5/5 units investeras på Australien till 10,00 hos bet365 14 juli drar tävlingsveckan igång.


EDITERAD 2013-06-30 01.11:53

IB. - 30 Juni, 2013, 01:11

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!