Speltips

Speltips Brasilien - Spanien

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-06-30 00:00 Spela här

Speltips Brasilien - Spanien
Land: Confederations cup Liga: Confederations
Odds: 2.80 Speltips: Arbeloa varnad
2013-06-30 00:00 Brasilien - Spanien Arbeloa varnad 2.80 Polsater

Testar en mindre slant på att Alvaro Arbeloa blir varnad i finalen. 2.80 på Unibet . Det är enda bolaget jag hittat som erbjuder det spelet, skrik gärna till om du vet något annat som erbjuder högre odds.

Ingen jättelång motivering här då det är ett väldigt specifikt spel.

Alla känner väl till att Arbeloa är en spelare som tenderar att bli lite ovårdad stundtals. Han är en spelare som ofta drar på sig gula kort. Idag är det finalmatch, inget att spara på, ingen avstängning att oroa sig för. Som motståndare kommer han främst ha en ständigt utmanande Neymar. Någon gång lär det smälla lite för hårt. Brasilien har länge pratat om den här drömfinalen. Kommer vara sjukt drag på läktarna och en ruggig press på domaren. Tycker det finns förutsättningar att bli grinigt och stökigt i denna prestigefulla kamp och då lär Arbeloa få syna en skiva cheddarost.

Björn Kuipers dömer matchen. Han dömde Nigeria - Uruguay och delade då ut fyra gula kort. Snittar ungefär fyra gula per match. Fullständig statistik här: http://worldreferee.com/site/copy.php?linkID=548

Arbeloa har snittat åtta varningar per säsong i Real Madrid. Tre kort i Champions League i år. En varning hittills i Confederations. Två varningar i EM i fjol.

Det här blir ett kul spel att följa i kväll, insatsen blir lite mindre än medel. Kommentera gärna med tankar kring spelet eller info om det finns på ett annat bolag. Nedal eller på www.twitter.com/nokkan21

Polsater - 30 Juni, 2013, 11:07

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!