Rätt oviss match på Kopparvallen på måndagskvällen. Väljer att spela ö10,5 hörnor till 1.9 på bet365 . Medelinsats.

Respektvie lags hörnstatistik:

Åtvid

Åtvidaberg - Syrianska 9-2
Häcken - Åtvidaberg 5-5
Helsingborg - Åtvid 6-2
Norrköping - Åtvid 7-7
Öster - Åtvidaberg 1-14
Åtvidaberg - Djurgården 3-7
Kalmar - Åtvidaberg 8-4
Åtvidaberg - IFK 4-2
Halmstad - Åtivdaberg 9-7
Åtvidaberg - AIK 5-14
Åtvidaberg - MFF 3-5
Gefle - Åtvidaberg 6-4

Sex av tolv över 10,5 alltså.

BP:

AIK - BP 5-3
BP - Halmstad 6-9
BP - Malmö 2-7
Elfsborg - BP 6-5
BP - Syrianska 6-8
BP - Gefle 3-4
Häcken - BP 7-3
Mjällby - BP 5-4
BP - Helsingborg 6-11
Djurgården - BP 6-1
BP - Norrköping 1-9
Göteborg - BP 9-4
BP - öster 3-5

Fem av åtta över 10,5 alltså.

Åtvidabergs offensiva spel mot Syrianska hackade. Tror det kan ha en hel del att göra med frånvaron av Daniel Sjölund. Hans kreativa passningsspel saknades mot ett Syrianska som backade hem en hel del. Nu tror jag det är mer drag i galoscherna. Förhoppningsvis blir det Imad Zatara och Kristian Bergström på varsin kant och Prodell tillsammans med Owoeri på topp. Zatara utmanar sin back och är ett av Åtvids stora hot offensivt. Överlappas av duktige Tinnerholm, som spelar för ett fetare kontrakt utanför Östergötland. På andra kanten smaskar Bergström inlägg och samspelar med Dahlén. Förhoppningsvis kuggar anfallsspelet i för Åtvids del och då bör det bli en 7-8 hörnor på egen hand.

BP har riktigt dålig form. 0-2-3 på de fem senaste och ett stort poängbehov i botten av tabellen. Ligger ändå inte riktigt i deras DNA att backa hem och försöka grisa till sig en poäng. Viktige offensive mittfältaren Albornoz är tillbaka i truppen igen, kan han spela kan BP få till ett bättre anfallsspel. Känns som att laget anfallit mycket en och en på slutet. Bärkroth utmanar på en kant och Ante Eriksson på en kant.

Matchbilden:
Jag tror och hoppas på en rätt så jämn och småtrevlig match mellan två lag som båda vill anfalla. Åtvid har ett klassiskt 4-4-2 med mycket anfall via kanterna och förhoppninsgsvis ger det resultat i hörnstatistiken. BP har speed, teknik och finess på sina ytterforwards och förhoppningsvis kan även dem lösa några hörnor.

Kör hårt!
Kommentera gärna med tankar, antingen här eller på www.twitter.com/nokkan21

This is the stats tab
This is the post tip