Speltips: Åtvid-BP

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2013-07-01 19:00
Land: Sverige
Liga: Allsvenskan
Odds: 1.60
Tips: 1
Om vi alla enas om att Åtvidaberg är den trevligaste positiva överraskningen i år bör vi kanske även enas om att Brommapojkarna är den motsatta överraskningen.

Framförallt på bortaplan är man bedrövliga, sämst i hela ligan och statistiken förbättrades inte direkt senast när man blev krossade av AIK, vad som däremot förbättrades var min rek-statistik eftersom jag hade AIK -1.5 i den matchen, något som långt ifrån var hotat då man fick stryk med 4-0. Sammanlagt har man nu alltså 1 ynka poäng borta, 3-18 i målskillnad och 4 raka förluster varav 11-0 i röven på sina tre senaste.

Åtvidaberg har 3 raka segrar hemma och har vunnit 4 av sina 6 hemmamatcher, dessutom har dessa långt ifrån bara varit mot bottenlag. BP som idag kommer på besök har dessutom dålig statistik mot just Åtvid på sistone. Ingen seger på de fyra senaste både hemma och borta och av dessa dessutom 3 förluster.

Ja, vad mer behövs nämnas? Kanske att truppläget (tillbaka efter sjukdom är Erik Moberg och Andreas Dahlén. Dessutom är Daniel Sjölund tillbaka efter avstängning) dessutom ser bra ut för hemmalaget med flertalet spelare tillbaka och inga nya bekymmer. Det mesta talar verkligen för hemmaseger här och då är det väl dumt att inte slänga in en slant?

1.60 för den raka ettan spelas hos Unibet.com

Åtvids trupp:
Henrik Gustavsson, Allan Olesen, Erik Moberg, Andreas Dahlén,
Daniel Hallingström, Mohammed Abubakari, Kristian Bergström, Petrit Zhubi,
Daniel Sjölund, Viktor Prodell, Alberis da Silva, Oscar Möller,
Mattias Mete, John Owoeri, Gustav Jansson, Emmanuel Dogbe,
Anton Tinnerholm, Tom Pettersson, Imad Zatara, Martin Christensen.

BP:s trupp:
Målvakter: Theodor Norhagen, Ivo Vazgec.
Försvarare: Tim Björkström, Panajotis Dimitriadis, Hampus Jönsson. Jacob Une Larsson, Pontus Segerström.
Mittfältare/anfallare: Mauricio Albornoz, Nicklas Bäkroth, Bojan Djordjic, Andreas Eriksson, Andreas Haddad, Joakim Lindner, Serge-Junior Martinsson Ngouali, Gabriel Petrovic, Gustav Sandberg Magnusson, Victor Söderström, Pontus Åsbrink.


Lycka till lads!
Twitter: @RalleArvid
  Åtvid-BP
Spela på Speltips Åtvid-BP
RalleArvid - 1 Juli 2013 - 06:50
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
grandgoals36 - 2013-07-01 15:43

Ryggas hårt!!

Pettson - 2013-07-01 08:16

inte menat direkt till dig(så ta inte illa vid), frågan kvarstår dock och tycker att bp's truppläge också kan nämnas(talar för tom pettersons sista match innan belgiska leueven)

Pettson - 2013-07-01 08:01:49
kan någon motivera varför så många spelar åff idag?

inte kollat ngra förutsättningar direkt men verkar som folk använder lilltån och vägrar tänka. dvs går på 4-0 torsken mot AIK mer än förutsättningar/omständigheter idag. sådant stör mig. :-(

undrar mest om ngn kan ge motivation på ett lag fullt med talanger som kan spricka till. 1.60-1.66 på ÅFF som inte alls spelat bra senaste2matcher(men ändå ganska turligt fått med sig res/lurigt för er som endast spelar stats) mot ett bp som är revanschsuget.

nej tycker bp's högsta nivå(ja unga spelar går ofta bort sig) är sjukt intressant och räknar nästan lite med underskattning på bp från åffs håll.
'
har jag fel? men SKRIV DET DÅ- kom igen- är här :-)

/kan inte förstå motveringen på åff idag.


Insättningsbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
20:30  Palermo - Cittadella
Fotboll - Serie B - 1 asian hcp -0,5
1.83

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar

bet365 Livestreaming