Speltips

Speltips Trans Narva - Gefle

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-07-02 18:00 Spela här

Speltips Trans Narva - Gefle
Land: Europa League Liga: Europa League
Odds: 1.9 Speltips: Under tre mål
2013-07-02 18:00 Trans Narva - Gefle Under tre mål 1.9 Polsater

Spelar asian under tre mål mellan Trans Narva - Gefle, i första kvalomgången av Europa League. 1.9 på bet365 . Alltså pengarna tillbaka vid tre mål i matchen, vinst vid två eller färre, förlust vid fyra eller fler.

Trans Narva har gått över 3,5 mål i 1 av 16 matcher i ligan. Tio av sexton matcher har gått under 2,5. Näst målsnålast av alla lag i Estland.
Gefle har gått över 3,5 mål i 4 av 14 matcher i Allsvenskan. Åtta av fjorton matcher har gått under 2,5. Två stycken 2-2-matcher och 4-1 respektive 5-1-förluster.

Estlands liga är knappast någon höjdare, men det är som bekant inte Allsvenskan heller (kvalitetsmässigt). Hur många somrar har inte media m.fl. svurit över dåliga resultat i Europa League? Framför allt har det då gällt i den första bortamatchen mot något lag från Luxenburg, Moldavien, Nordirland. Eller Estland.
Gefle har än så länge inte gjort fler än två mål i någon match i Allsvenskan. Att laget ska köra över Trans Narva i den första av två matcher tror jag inte riktigt. Gefle är helt enkelt inte det laget. Samtidigt är laget notoriskt starka defensivt. I år har det varit lite sämre på den fronten än tidigare, vilket Pelle Olsson inte gillat. Laget har gnuggat den delen och testat en fembackslinje på senaste tiden. För Gefles del gäller det att åka till Estland och få med sig ett bra resultat hem. Jag tror inte laget kommer ösa på och vinna med 2-3 bollar. Samtidigt borde laget kunna klara att släppa in högst en boll.

Sammanfattningsvis: Ni känner till Gefle som lag. Trans Narva är också målsnåla. Det här borde kunna bli en riktigt tajt och trist historia. Fler än tre mål vore osannolikt.

Spelar asian under tre mål till medelinsats. Minipeng på under 1,5 mål till fem gånger pengarna.

Skador/avstängningar
Narva: Okänt.
Gefle IF: Daniel Bernhardsson, William Lundin, Johan Svantesson (skadade).
Tränarna säger
Alexei Yagudin, assisterande i Narva till GD:
– Vår uppgift är att försöka vinna och gå vidare. Dessa två matcher kommer att visa om det är genomförbart. Vi har fokus på att attackera framåt och har tränat en hel del på anfallsspelet.
– Efter det första mötet får vi se hur är chanserna är för oss och våra motståndare. Vi har upprepade gånger spelat mot svenska lag och vi känner till deras sätt att spela, säger Yagudin till Trans Narvas hemsida.
Pelle Olsson, Gefle IF:
– För oss handlar det om att vara koncentrerade från start. Vi har tränat på arenan och vi har de bästa förutsättningarna med en väldigt fin gräsmatta. Allt känns optimalt på alla sätt.
– Vi gör några ändringar i startelvan med Hedvall i mål till exempel. Sedan har vi totalt 20 i truppen men bara 18 får anmälas till match. Vilka två som inte hamnar på bänken får vi se under dagen.

Kommentera gärna nedan eller på www.twitter.com/nokkan21

Polsater - 01 Juli, 2013, 16:02

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
kalleb - 2013-07-02 16:45:46

Bra tankar, hoppas du har rätt!;)

Mastercard - 2013-07-02 14:33:01

Sporttjänstens gratisspel är samma rek

Polsater - 2013-07-02 13:58:10

I övrigt är det en grej jag inte tänkte på angående Narva. Estländsk fotboll luktar ibland lite uppgjorda matcher. Kan det hända även här att dem lägger sig? Frågan är om Gefle kan utnyttja det då. Men det är en sak att ta i beaktande i alla fall.

Hur som helst, tror det kan bli en episkt tråkig tillställning.

Polsater - 2013-07-02 13:56:21

kalleb //

Har ingen koll på Häckens elva, men dem har ju mosat. Annars tror jag på målrikt mellan Kalmar och MFF i samma serie. Kalmar har bra lag, men mest kvalitet offensivt. MFF samtidigt rätt klent lag med tanke på Europa League. Ungt MFF. 3/4-1 kanske?

kalleb - 2013-07-02 13:02:10

Polsäter, vad tror du om att kombinera det med BK Häcken-Öster U21 idag, 1:a ?Väntar dock på Häckens startelva, men har en bra känsla!

Flamingo - 2013-07-02 10:40:02

werther: Låter inte orimligt. Men då bör man kanske gardera med 0-1, kan ju hända att exempelvis Orlov får iväg ett halvhårt skott som tar på täckande back och ställer målvakten.

Annars håller jag med om reken. Svenska lag brukar inte åka ut och krossa, och nu handlar det om Gefle. Förra året kvalade AIK mot ett lag från Island och gick vidare med 2-1 sammanlagt. När MFF kvalade till CL för två år sen spelade man 1-1 borta mot Torshawn från Färöarna. Finns fler exempel på Svenskfotboll.se. På Expekt får man 1.5 på under 3.5, vilket låter utmärkt som virke i en trippel, om man vill vara lite försiktig.

werther - 2013-07-02 10:14:38

Jag tror faktiskt att en insats på 0-0 till 19 ggr inte behöver vara fel. Det borde gå att säkra hem med lite tur.

Jese - 2013-07-02 00:28:22

Polaster

Visst är det 12 matcher som utspelats under lång tid inte någon super värdemätare och vad det slutade 2010 behöver inte ha någon betydelse alls. MEN att Narva har spelat kval så många gånger indikerar att de genomgående varit ett topplag, vilket i sin tur ger oss en bild av hur Estniska ligan har stått dig mot andra ligor genom åren! Så det känns som att ligan är riktigt, riktigt dålig. Har en minnesbild av att jag läste en krönika, av Erik Niva, förra året som behandlade estnisk fotboll och att fotboll inte alls är stort i Estland!

Jag tror inte på ett tidigt ledningsmål iaf, jag är ganska säker på att Gefle kommer inleda defensivt... För att en, om de visar sig vara betydligt bättre, börja trycka fram!

Polsater - 2013-07-01 23:57:07

Jese//
Gött snack där. Sen är det ju olika hur lag är från år till år, oftast. Men Gefle är ju sig lika. Man får vara med på liven och kanske säkra upp insatsen om 0-0 står sig. Har ändå svårt att se Gefle ösa på och göra fyra

Jese - 2013-07-01 22:15:55

Har dock svårt att se Narva göra mål på Gefle och då måste Gefle göra 4 mål själva, vilket känns väldigt långsökt! Hmm ska fundera lite till innan jag kanske ryggar!

Jese - 2013-07-01 22:07:22

Först kändes detta som ett riktigt bra spel, men jag har börjat tveka... Kollade in Trans Narvas historik i ELkval och det var ingen vacker syn... På sina 12 senaste matcher(Alla?) har de förlorat 11... Enda poängen var när man för tolv år sedan hemmaslog Elfsborg med 3-0 (!!!), för att sen åka till Borås och förlora med 5-0.... Samtliga förluster är dessutom med två mål eller mer och endast två matcher, av tolv, har gått under 2.5 (0-2 torsk). Ett resultat som sticker ut är t.ex. 0-5 mot MYPA 2010 och Mypa är inget vidare lag.
Men med det sagt, du har helt rätt i hur Gefle spelar och jag tror också att de i första hand stänger igen bakåt! Men frågan är om Narva är för dåliga?