Speltips: Sverige vinner Dam-EM

Sport: Fotboll
Spelstopp: 2013-07-10 18:00
Land: Sverige
Liga: EM damer
Odds: 6.00
Tips: Sverige vinnare
Spelar en liten slant på att Sverige tar hem fotbolls-EM för damer, som startar nästa vecka. Bwin är det bolag som ligger högst (vad jag sett) då de betalar sex gånger pengarna.

Sverige är tredjehandsfavorit till att ta hem mästerskapet, men på det sättet som slutspelet är lottat så ligger vägen fram till finalen öppen för Sveriges del.

Sverige spelar i grupp A:
Sverige
Italien
Danmark
Finland

Vårat kära damlandslag ska ha MYCKET bra chans att ta hem den här gruppen. Öppningsmatchen mot Danmark är lite av en nyckelmatch, minst kryss där och det ser bra ut. Sverige har dessutom ett bättre lag än Danmark, som litar mycket på Pernille Harder i offensiven (sju mål på elva matcher i damallsvenskan). Nilla Fischer och Charlotte Rohlin spelar i samma klubblag och borde kunna hålla koll på ynglingen. Jag förutsätter att Sverige vinner sin grupp, allt annat vore ett mindre fiasko.

I grupp B spelar Tyskland.

Tyskland
Norge
Nederländerna
Island

Det här kommer de bildsköna tyskorna jogga hem. Laget är favoriter att ta hem hela turneringen.

I grupp C spelar Frankrike.

Frankrike
England
Ryssland
Spanien

Det här är väl den mest ovissa gruppen. Men Frankrike har utvecklats mycket de senaste åren och bör kunna spela hem det här ganska enkelt.

Om vi då förutsätter att Sverige vinner sin grupp så väntar trean i grupp b eller c. Bör väl bli typ Ryssland, Spanien eller Island. Oavsett vilket så ska Sverige vara storfavorit även där. I en eventuell semifinal väntar då tvåan i grupp a eller tvåan i grupp b, rimligen typ Norge eller Danmark. Norge är inte så bra som de var för ett antal år sen och Danmark har Sverige vid det här laget förhoppningsvis besegrat en gång.

På andra sidan kommer med stor sannolikhet Tyskland och Frankrike mötas i semifinal. Oviss match med tyskorna som knappa favoriter.

Om allt går som planerat står nu Sverige i final mot Tyskland/Frankrike. Beroende på hur turneringen sett ut och vilka som fallit ifrån pga skador/avstängningar så kommer förmodligen Tyskland eller Frankrike vara favoriter i finalen. Tyskland lär vara störst favoriter. Kan tänka mig att oddset på Tyskland att lyfta pokalen i en final på bortaplan mot Sverige betalar åtminstone 1.70. Vid det laget kan man alltså säkra hem en vinst genom att spela på Tyskland.

Som sagt, Tyskland och Frankrike har båda en trupp som på pappret är bättre än Sveriges, men lottningen för vår del är gynnsam. England, det på pappret fjärde starkaste laget, lär komma tvåa i grupp C och kommer då också hamna på samma halva som Frankrike och Tyskland. Lägg till att vi är hemmanation, vilket brukar vara en fördel i mästerskapssammanhang.

Kommentera gärna här eller på www.twitter.com/nokkan21
  Sverige vinner Dam-EM
Spela på Speltips Sverige vinner Dam-EM
Polsater - 2 Juli 2013 - 13:14
Kommentarer
För att kommentera måste du vara inloggad.
Noba - 2013-07-07 07:44

Sverige att vinna gruppen till 1.83 känns som ett bra spel! Även om vi tappar poäng i någon match är det inte helt givet att dom andra lagen inte tappar poäng mot varandra.. T.o.m Finland har spetskvalite som kan störa Dan/Ita. Hur rankar du grupp B? Skulle tro att Tyskland vinner före Holland och Norge(trots usel form) mot vilka Sverige alltid har svårt, men det kan lika gärna bli ett Holland på rejäl frammarsch med rutin från tidigare mästerskap..

Polsater - 2013-07-04 15:14

Freij20//

var det du som skrev till mig på Twitter förut? Hur somhelst, ja, Sverige borde vinna sin grupp. Genrep i kväll, får se hur det är ställt med fomen på Lotta å co

Freij20 - 2013-07-03 20:30

Sverige vinna sin grupp 1.83 måste vara ett bra spel ?

1984 - 2013-07-03 07:16

Intressant det du skriver! I en eventuell final mot Frankrike/Tyskland kan man sälja av allt! En final som jag har svårt att se Sverige vinna!


Insättningsbonusar

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+
  Rekatochklart Speltips Odds
12:00  Herbert - Janowicz
Tennis - ATP Stockholm - Tiebreak
1.71
14:00  Copil - Struff
Tennis - ATP Stockholm - Tiebreak
2.10
16:00  M Ymer - M Zverev
Tennis - ATP Stockholm - Yme hcp +4,5 games
1.91
19:00  AIK - Sirius
Innebandy - SSL - 2
2.55
19:00  Storvreta - Falun
Innebandy - SSL - 1:a per under 3,5 mål
1.80
14:00  Krajinovic - Berankis
Tennis - ATP Moskva - Berankis
2.75
19:00  Örebro - Halmstad
Fotboll - Allsvenskan - 1
1.74

Erbjudanden & Kampanjer

Regler & villkor tillämpas för startbonusar. Spela ansvarsfullt. 18+

Senaste Bloggar

Skador & Avstängningar

bet365 Livestreaming