IFK Mariehamn har inget bra lag och kom hit tack vare att laget vann Fair Play-ligan.
Laget har heller ingen vidare form med två raka förluster: HJK 0-5 och Mypa 1-3.
Laget absolut största STJÄRNA Petteri Forsell är långtidsskadad.
Nytt avbräck till denne match är att Rezgar Amani inte finns med då han stannade kvar på flygplatsen pga flygrädsla....
Mariehamn har även andra probs då förstemålvakten åter är borta och laget just nu bara har 15 spelare hela i truppen....
FC Inter Baku är ett klart mycket bättre lag som slutade trea i ligan hemma i Azerbaijan. Stadion heter Bayil Stadium och tar drygt 5.000 åskådare.
Det som gör denne arena extra svårspelad är att den har ett konstgräs. Mariehamn spelar normalt på naturgräs.
FC Inter Baku är ett framgångsrikt lag i Azerbaijan. Laget har två ligatitlar på meritlistan men har aldrig lyckats vinna cupen trots fyra finalplatser! I årets serie slutade laget trea. När det gäller erfarenhet av europeiska sammanhang har FC Inter Baku ett rejält försprång med hela sexton matcher i Champions League (6), Europa League (6) och Intertoto Cup (4). De spelade sin sista seriematch i maj och har sedan dess spelat två träningsmatcher. Den ena vann man mot SV Innsbruck med 8-0 och i den andra föll man knappt mot Samuel Etos lag Anzji från Ryssland.
FC Inter Baku har till den här säsongen åter värvat bra och kommer slåss i tabelltoppen och kan ta sig en bit i EuropaLeague-spelet.
Jag tror att det här kan handla om klasskillnad mellan desse lag och ett hcp-spel behöver inte vara fel. Men väljer att spela med lite mer säkerhet.
Mina spel: Inter Baku-IFK Mariehamn. 1. (kolla på asian -0,5 som ger högre odds men som är samma spel som vanliga 1x2-ettam) Odds: 1,675. Bolag: bet365 . 4/4 units.

This is the stats tab
This is the post tip