Speltips

Speltips Mjällby v Öster

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-07-06 16:00 Spela här

Speltips Mjällby v Öster
Land: Sverige Liga: Allsvenskan
Odds: 2,10 Speltips: X2
2013-07-06 16:00 Mjällby v Öster X2 2,10 holms

Tre raka matcher utan gjorda mål nu för Öster och man kan väl säga att laget är inne i en mindre formsvacka. I alla fall gällande målgörandet. Men för varje match utan gjorda mål så kommer man närmre en spräckt nolla. Vetenskapligt.
Jag rekade själv emot laget här nyligen då de föll hemma mot Peking till ett alldeles för bra bortaodds. Då gjorde man faktiskt en riktigt bra match, men föll ändå. Senast var det inte alls lika bra då man var helt utan chans på Stadion där Djurgården firade av sin hemmaarena. Ingen chans då att förstöra festen. Men jag ger desto större chans här och nu.

Mjällby borta. Det är ju inget fotbollslag som skrämmer nämnvärt, om vi ska vara helt ärliga. Och när man får över dubbla degen på en dubbelchans i Allsvenskan, när det handlar om två medelmåttiga lag, då är det nästan dumdristigt att inte ta chansen.
Formen är väl inte heller helt hundra i Mjällby-lägret även om det blev en poäng senast borta mot AIK. Såg själv hela matchen och det handlade väl mest om ett bedrövligt AIK som trots ett gigantisk bollinnehav inte hade kvalitén i Borges frånvaro att hitta på något vettigt offensivt.
Att tillskriva Mjällby någon guldstjärna för poängen, nej, det vägrar jag att göra.

Öster kan faktiskt, i sina bästa stunder, spela en rätt bra fotboll. Det har vi sett ett par gånger den här säsongen. Nu handlar det om att lära sig spela lite mer cyniskt, i synnerhet på bortaplan, och där man nu efter sju spelade matcher på resande fot borde börja få grepp om. Så vass känns ju Thomsson i chefskostymen.

Tycker siffrorna sitter lite för skevt. Det skiljer inga mil lagen emellan. Formen sviktande hos bägge och jag ser det här som en jämn historia.
2,10 på minst ett kryss för Småland. För högt.

holms - 05 Juli, 2013, 11:38

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
Erik1975 - 2013-07-06 12:08:10

Dålig rekk, att du inte ens nämner att Mjälby får tbx spelare och Öster fattar spelare. Heynes tbx! Nä jag lirar 1an till 1,83x mot ett formsvagt Öster som efter sin fina inledning har tappat i tabllen.