Spelar Eskilstuna +0,5, +1 i mötet med Vasalund i division 1 norra. Spelet innebär hälften tillbaka om Vasalund vinner med uddamålet, förlust om de vinner med två mål eller fler. Etta eller kryss innebär vinst.

6. Vasalunds IF 12 5 2 5 13-14 -1 17
14. Eskilstuna City FK 12 2 4 6 16-29 -13 10

Det är ett sargat Vasalund som åker till Eskilstuna på lördagen. Lagkaptenen och innermittfältaren Jens Jacobsson är avstängd. Daniel Badjelan, även han innermittfältare, är skadad, liksom Fredrik Crona. Cafer Dincer (vb) är också avstängd. Dessutom är formen inte särskilt bra. I serien har Vasa fem raka utan vinst. På bortaplan har laget 0-1-2 på de tre senaste.

Jumbon Eskilstuna är i stort poängbehov. Till matchen mot Vasalund är man helt ordinarie. Det är på hemmaplan laget brukar plocka sina poäng. I år har man 2-2-2 på hemmaplan, endast en gång har man förlorat med mer än ett mål. Samtidigt har Vasalund vunnit med fler mål än ett bara två gånger i år.

Känslan är att ett Vasalund i dålig form och med ett par avbräck målats upp som väl stora favoriter mot ett lag som tagit poäng i fyra av sex hemmamatcher. Vasalund har vunnit två av sex bortamatcher, båda har varit i derbyn. Hoppas att jumbon Eskilstuna kan lösa poäng här.

Lite under medelinsats. Kommentera gärna med tankar här eller på www.twitter.com/nokkan21

This is the stats tab
This is the post tip