Speltips

Speltips Sandvikens IF v IK Sirius FK

Sport: Fotboll Spelstopp: 2013-07-06 16:00 Spela här

Speltips Sandvikens IF v IK Sirius FK
Land: Sverige Liga: D1N
Odds: 1,75 Speltips: 2 (-1,5)
2013-07-06 16:00 Sandvikens IF v IK Sirius FK 2 (-1,5) 1,75 IB.

Våra Uppsalahjältar ångar verkligen på mot Superettan. I seriefinalen körde man verkligen över Dalkurd med dunder och brak. Siffrorna slutade med hela 4-1 och det med skyttekungen Moses Ogbu avstängd. I den matchen var man verkligen målfarliga hela tiden. Man visade att man är för bra för D1N och man skulle idag absolut ligga i mitten av Superettan. Stjärnspelarna som Arneng och Runnemo levererar i varje match och visar varför dem ska ta upp Sirius till Superettan.

1. IK Sirius FK 10-2-0 36-6 32p
….
13. Sandvikens IF 2-4-6 11-16 10p

Till bortamatchen mot Sandviken får man tillbaka sin skyttekung Ogbu vilket är positivt såklart. I övrigt har man inga avbräck som har rapporterats tidigare.

I bortalaget Sandviken är det lite småstrul inför matchen. Man ligger näst sist i tabellen och är det något som knackar så är det målskyttet. Efter 12 omgångar är man näst sämst framåt med endast 11 gjorda mål. Andrew Stadler (5 mål) är det som står för målskyttet för Sandviken. Kommer inte vara några problem för Sirius starka mittlås att styra bort honom. Till matchen mot Sirius saknas kapten Åberg som är avstängd efter ett rött kort borta mot Vasalund. Även Öhagen är borta från denna match. Man ha även frågetecken på andra spelare men det är inga större spelare som vi ska lägga fokus på.

Jag har sett Sirius rätt mycket i år och man är ett överlägset lag som öser på framåt och har ett mycket stabilt mittlås. I denna match ska man göra minst 3 mål framåt och då ska asian handicapspelet gå in.

Huvudspelet:
IK Sirius FK (-1,5) @1,75 bet365 (3/5)

IB. - 05 Juli, 2013, 22:27

Kommentarer

För att kommentera måste du vara inloggad.
Vill du vara med i gemenskapen? Logga in eller registrera dig gratis!

Registrera dig gratis!
richele - 2013-07-06 12:40:53

Jag håller med om det mesta du skriver IB, att Sirius varit/är totalt överlägsna i denna serie! Men jag förstår däremot inte att du skriver att det är lite småstrul i Sandviken inför match då läget i Sandviken är bättre en på hela säsongen? och den infon har funnits långt innan du skrev din rek! den 2 juli fanns den infon tillgängligt via Sandvikens hemsida! Vet du något som inte vi vet isf?? För detta står på Sandvikens hemsida : Till matchen mot Sirius ska nog bara Öhagen och Stillmark räknas bort från spel, plus avstängde Åberg. Sipuri, Gillström och Mobaraki var utanför truppen senast, men ska nog kunna vara aktuella för spel samtliga nu.

Kommentera detta gärna IB!