Brukar inte lägga ut rekar här men när jag såg oddset på Halmia idag kände jag att jag var tvungen att dela med mig.

Halmia gick till sommaruppehåll som tvåa i Division 1 södra, med endast serieledande Husqvarna framför sig i tabellen. Dessutom så avslutade Halmia vårsäsongen med 8 raka utan förlust, dock blev de två senaste matcherna oavgjorda. Under uppehållet har de fått tillbaka viktiga defensiva mittfältsduon Taube & Crona som bägge var borta från senaste matcherna på grund av skador. I laget spelar även gamle ÄFF- och Landskrona BOIS-spelaren Calle Genberg som är en målfarlig anfallare med rutin från högre serie.

I dagens motståndare Skövde AIK så är alla de viktigaste spelarna friska och redo för match. Skövde har blandat och gett väldigt mycket under säsongen med 4 vinster, 4 oavgjorda och 4 förluster och ligger därför i mitten av tabellen. Det är ett väldigt spelskickligt lag som dock har haft problem att utnyttja sitt spelövertag vilket bland annat lett till att de på hemmaplan i år har målskillnaden 3-3 efter 6 spelade matcher.

Jag väljer att spela den raka 2an till 2.50 med 4/5 units då jag tycker att oddset är alldeles för högt på ett Superettanjagande Halmia. Även under 2.5 mål till 2.00 är intressant då Skövde har spelat väldigt målsnåla matcher på hemmaplan och Halmia varit under 2.5 mål i 2/3 av sina matcher i år.

Lycka till och rygga på egen risk!

EDITERAD 2013-07-07 11.25:13

This is the stats tab
This is the post tip